Asiakaspalvelu

Matkalaukkulukko

2 081 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halvalla matkatavaroiden lukko verkosta ja lukitse matkalaukkusi

Oletko yleensä huolissasi siitä, että ihmiset kurkivat laukussasi laittomasti? Silloin saatat tarvita siistiä matkatavaralukkoa! Täällä Fyndiqissa olemme koonneet paljon halpoja, joista voit löytää. Nyt voit siis helposti estää asiattomien pääsyn matkalaukkuusi! Entä joustava koodilukko tai ehkä mieluummin siisti riippulukko avaimellä Matkatavaroiden lukkoja löytyy jokaiseen makuun ja erityyppisiin matkatavaroihin, joten tinkikää jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Tietysti on fiksua laittaa matkatavaroihin lukot, mutta pysykää sisällä Muista, että tulli saattaa haluta katsoa laukkusi ulkomaanmatkan aikana - joten ole aina valmis avaamaan laukun lukitus, jos sinut kutsutaan laukkutarkastukseen! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Älä anna kenenkään turhailla laukussasi laittomasti matkatavaroiden lukkojen kanssa

Jos matkustat junalla, bussilla tai lentokoneella, joudut usein jättämään matkatavarasi ja ne päätyvät muiden laukuihin ja pakkaamiseen. Näissä tilanteissa voi tuntua hyvältä, että matkalaukku on lukittu matkalaukkulukolla tai hihnalla, jossa on koodilukko, joka vaikeuttaa sen avaamista muiden - ilman heidän lupaansa. Täällä Fyndiqissa on sekä riippulukkoversiossa olevia koodilukkoja että muita matkatavaroiden lukkoja, joista voit valita - tilaa siis kotiin mikä sopii sinulle ja laukkusi parhaiten!