Asiakaspalvelu

Pannat & Valjaat

13 680 edullisia ostoksia


Suodata

Koiramme asusteita

Koiran olevan ihmisen paras ystävä tuskin on epäilystäkään, monet iloiset koiranomistajat Suomissa voivat todistaa sen. Mutta jotta koirasi viihtyisi seurassasi, niin paljon kuin nautit siitä, tarvitset hyviä koiratarvikkeita. Siksi täältä meiltä Fyndiqistä löydät paljon hyviä ja mukavia koiranpannoita ja valjaita, ja myös todella halvalla! Ne ovat pakollisia koirille, mutta jos valitset sitten koiralle nimipannan, nahkapannan tai huivin, päätät tietysti itse. Joten katso ympärillesi laajassa valikoimassamme koirien kaulapannat ja valjaat ja katso, mitkä vetoavat sinuun ja koiramausiisi!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Tarkista vielä kerran, että laittamasi kaulakorut ja valjaat kori sopii koirallesi kooltaan! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Kaulakorut ja valjaat kaikille

Koiran ostaminen on yksi upeimmista asioista, mitä voit tehdä tässä elämässä. Saat todella parhaan ystävän märässä ja kuivassa. Ja vielä parempi, jos sinulla on älykkäitä lisävarusteita, kuten heijastavat kaulapannat iltakävelyihin ja haukkumisenestopannat koiralle, joka haukkuu hieman liikaa. Päätät vain itse, mikä sopii mukavalle koirallesi, pääasia, että saat koirille hyvät kaulapannat ja valjaat!