Xiaomi Mi Note 10 Lite näytönsuoja - tuhoutumaton kalvo TransparentXiaomi Mi Note 10 Lite näytönsuoja - tuhoutumaton kalvo TransparentXiaomi Mi Note 10 Lite näytönsuoja - tuhoutumaton kalvo Transparent

Xiaomi Mi Note 10 Lite näytönsuoja - tuhoutumaton kalvo Transparent

€3,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - to, 6 loka

1-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Naarmuuntumaton näytönsuoja on valmistettu tuhoutumattomasta, patentoidusta japanilaisesta Hydrogel-kalvosta. Yhdysvaltain armeija käytti materiaalia alun perin helikopterin roottorinlapojen suojaamiseen. Tämä näytönsuoja kestää vaurioita / hankausta, joka ilmenee päivittäisessä käytössä. Uusimman sukupolven kalvo, joka sopii täydellisesti pyöristettyihin tai kaareviin näyttöihin.

Näytönsuoja Xiaomi Mi Note 10 Lite -puhelimelle. Sen ainutlaatuiset toiminnot, kuten aurinkosuoja, UV-suoja ja paljon muuta. Suojaa Xiaomi Mi Note 10 Lite ja vähennä samalla puhelimen LCD-näytön aiheuttamaa rasitusta silmillesi.

Suojaa laitettasi parhaalla mahdollisella tavalla oikean näytönsuojan avulla, karkaistu lasi on kiinnitetty Xiaomi Mi Note 10 Lite -puhelimesi LCD-näyttöön ja suojaa lialta, vaurioilta, naarmuilta, putoamiselta ja muilta jokapäiväisessä käytössä esiintyviltä rasituksilta. .

Näytönsuoja on käsitelty öljyä hylkivällä pinnoitteella sormenjälkien ja rasvan estämiseksi näytölläsi.

Tämä Xiaomi Mi Note 10 Lite -näytönsuojus on sertifioitu 9H-kovuudella, mikä on korkein sertifikaatti, jonka näytönsuoja voi saada. Kovuutensa ansiosta lasi suojaa näyttöäsi tehokkaasti vaurioilta ja lialta.

  • Istuu kuin näyttelijä puhelimessa
  • Jos haluat välttää ärsyttäviä naarmuja matkapuhelimessasi, näytönsuoja on oikea valinta
  • Kolikot, avaimet ja muut päivittäiset tavarat on valmistettu karkaistusta teräksestä, joten ne voivat naarmuttaa matkapuhelimesi lasipintaa kosketuksissa.

- 4 kerrosta edistynyttä patentoitua suojaa

Taso 1: on uloin kerros, joka suojaa laitettasi pieniltä naarmuilta

Kerros 2: Suojaa vaurioilta, jos pudotat laitteen tai jos se altistuu ulkoiselle voimalle

Kerros 3: Lisäsuojakerros syviä naarmuja vastaan

Kerros 4: Erityisesti käsitelty pinta, joka torjuu sormenjäljet, rasva tahrat jne.

Tällä näytönsuojalla suojaat matkapuhelintasi kaikilta osin, oikealla näytönsuojalla suojaat laitettasi älypuhelimesi lialta, iskuilta, putoamiselta ja muilta rasituksilta.

Vaikka karkaistu lasi koostuu 4 patentoidusta suojakerroksesta, se ei vaikuta merkittävästi laitteesi paksuuteen. Saat saman kuvanlaadun kuin ennen, ja näytönsuoja ei vaikuta näytön herkkyyteen millään tavalla.

Yksi kysymys, jota kuluttajat yleensä kysyvät ostaessaan uutta matkapuhelinta, on se, onko näytönsuoja todella tarpeen käyttää?

Näytönsuojaa voidaan pitää halpana vakuutuksena, jos menetät arvokkaan laitteesi tai jos se altistuu kuormitukselle, joka rasittaa näyttöä. Useimmat ihmiset ovat kokeneet pettymyksen, kun onnettomuus tapahtuu ja näyttö halkeilee. Yleinen virhe on usko siihen, että matkapuhelimen näyttö on kestävämpi kuin se todellisuudessa on.

Useimmissa tapauksissa näytön halkeilua tai vaurioitumista ei aiheuta voimakas isku, vaan se, että näytön herkkä osa altistuu jonkinlaiselle paineelle tai iskulle.

Yksi asia on varma, sinä päivänä, kun pudotat laitteen, kiität itseäsi investoinnista näytönsuojaan. Hyvä ja asianmukainen näytönsuoja ei vaikuta laitteeseen ollenkaan, ei ole havaittavissa, että se on päällä ja kaikki toiminnot toimivat kuten ennenkin. Riippumatta siitä, kuinka varovainen olet kalliin matkapuhelimesi kanssa, näytönsuoja estää ärsyttäviä naarmuja muodostumasta näytön pintaan.

Paketti sisältää:

1 x näytönsuoja

1 x puhdistusliina

1 x Spirit -lautasliina

1 x pölynimuriTekniset tiedot:

Toimitetaan pakkauksessa

Sopii: Xiaomi Mi Note 10 Lite

Merkki: uSync

Tavaramerkki: Usync

5900495840721


  • 【Naarmuuntumaton näytönsuoja tuhoutumattomasta patentoidusta hydrogeelistä】 Hydrogel-kalvo Japanista. Yhdysvaltain armeija käytti materiaalia alun perin helikopterin roottorin siipien suojaamiseen. Tämä näytönsuoja kestää vaurioita / hankausta päivittäisessä käytössä. Uusimman sukupolven kalvo, joka sopii täydellisesti pyöristetyille tai kaareville näyttöille.

Väri

Transparent

Paino, gramma

25

Artikkelin numero

1163a7c0-1dba-4bad-b910-2db20925627c


Xiaomi Mi Note 10 Lite näytönsuoja - tuhoutumaton kalvo Transparent

€3,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - to, 6 loka

1-7 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

uSync