Silikonimuottikynttilä - Muotti kynttilänvalmistukseen - Muotti steariini WhiteSilikonimuottikynttilä - Muotti kynttilänvalmistukseen - Muotti steariini WhiteSilikonimuottikynttilä - Muotti kynttilänvalmistukseen - Muotti steariini White

Silikonimuottikynttilä - Muotti kynttilänvalmistukseen - Muotti steariini White

€9,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ti, 4 loka

3-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Tiesitkö, että kynttilän esitteli Ruotsissa Lars Johan Hierta, joka perusti Liljeholmenin kynttilätehtaan vuonna 1839? Hän oli nähnyt kynttilöitä Ranskassa ja halusi ehdottomasti tämän Ruotsiin. Ranskalaiset alkoivat valmistaa kynttilöitä jo vuonna 1825. Se oli alusta asti pääasiassa valonlähde kodeissa ja todellinen luksustuote. Myöhemmin, kun sähkö ja kerosiini tulivat koteihinsa, kynttilä menetti vähän merkitystään. 60-luvulla se palasi taas, mutta sitten lähinnä mielialan parantajana koteihinsa.

Itse asiassa kynttilöiden valmistaminen on melko helppoa! Tee-se-itse-tarvikkeita on monia erilaisia ja tämä ihana silikonimuotti on todellinen kohokohta! Muoto on 6x6x6 cm ja luo kuution ihanan kuplivan muotoisena! Näyttää pieniltä palloilta, jotka on pinottu yhteen kuutioksi, erittäin mukavaa! Valaat ihanan hienoja kynttilöitä, jotka voivat sekä koristella omaa kotiasi että sopivat lahjaksi. Vaihtele värejä ja tuoksuja - muoto antaa kynttilän luonnetta ja on helppokäyttöinen.

  • Silikonimuotti omien kynttilöiden valamiseen
  • Koko: 6 x 6 x 6 cm (valmis kynttilä)
  • Pehmeä ja vakaa muoto
  • Täydellinen omien lahjojen tekemiseen!
  • Luo upeita valoja kauniilla muodoilla!
  • Kupliva kuutio!

Väri

White

Paino, gramma

53

Artikkelin numero

89acd31d-cfd7-42e7-bf62-b535d2f793a9


Silikonimuottikynttilä - Muotti kynttilänvalmistukseen - Muotti steariini White

€9,99


Arvioitu toimitus

ke, 28 syys - ti, 4 loka

3-7 työpäivää