Lantiovalmentaja Vastushihnat Harjoitushihnat 3 kplLantiovalmentaja Vastushihnat Harjoitushihnat 3 kplLantiovalmentaja Vastushihnat Harjoitushihnat 3 kpl

€67

€28,99

Lantiovalmentaja Vastushihnat Harjoitushihnat 3 kpl

Arvioitu toimituspe, 15 heinä - ti, 19 heinä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

ã € Olemme erilaisiaã € ':
Toisin kuin muiden merkkien vastusnauhat, kaikki Resistance Hip Bands ovat kooltaan 76 * 8 cm, mutta eri vastustasot. Voit vaihtaa kolmen tason välillä milloin tahansa mieltymystesi mukaan lisätäksesi haastetta. Olitpa aloittelija, ammattilainen tai haluat tehdä kuntoutusliikuntaterapiaa kotona, liikuntanauhat ovat hyvä lisä treeniisi.

ã € Liukumaton ja erittäin kestävä lantiohihna € ':
Erittäin mukavat lantiohihnat on valmistettu puuvillan ja lateksin sekoituksesta, mikä tekee niistä kestävämpiä ja joustavampia. Joustava, pehmeä materiaali on erittäin hellävarainen iholle eikä vahingoita treenihousuja. Sisäpuolella on liukumaton otemateriaali, joten hihna takaa, että se pysyy jaloissasi eikä rullaa ylös.

ã € Hanki vaihtelua harjoitteluun. Kestävä Kestävät kangashihnat sopivat täydellisesti takapotkujen, hirviökävelyjen, gluteenisilloiden esimuotoiluun ja jopa suosikkikardioharjoittelusi lisäämiseen. Harjoittele lantiosi kuntonauhoilla, ole kateellinen ystävillesi seuraavassa allasjuhlissasi!

ã € Säästä tallennustilaaã € ':
Kantolaukun avulla fitnesshihnat voidaan sijoittaa suoraan urheilukassiin viemättä liikaa tilaa. Soveltuu voimaharjoitteluun matkoilla, kotona, salilla, puistossa jne. jotta voit suorittaa lihaskuntoa missä tahansa.

Produktbeskrivning
Miksi valita vastusnauhat?

Laadukkaat harjoitushihnat

Kaikki korkealaatuisesta puuvillan ja lateksin sekoituksesta valmistetut vastusnauhat on erityisesti käsitelty lujuuden parantamiseksi, halkeamien ja muiden murtumien välttämiseksi. Pehmeät kankaasta valmistetut harjoitushihnat EIVÄT luista tai rullaa harjoituksen aikana, ovat paljon hellävaraisempia ihollemme eivätkä vahingoita harjoitushousujasi.

 Sama koko Eri vastustasot

Kaikki lantiohihnat ovat 8 cm leveitä ja 76 cm pitkiä, ja niitä on saatavana kolmena versiona: kevyt, keskiraskas ja raskas. Voit valita oikean vastusnauhan etkä enää kokoongelmia.

Sopii moneen harjoitukseen

Ihanteellinen lämmittelyyn johdanto- tai venytysharjoituksia, kuten takapotkuja, hirviökävelyjä, pakarasiltoja varten, ja jopa suosikkikardioharjoittelusi lisäämiseen.

Â
Kevyet ja kannettavat kuntoilunauhat

Harjoitushihnan mukana tulee kannettava säilytyspussi, joten voit treenata kotona, toimistossa, salilla, ulkona tai missä tahansa. Hyödynnä vapaa-aikasi täydellisen vartalon luomiseen.
Â
Vastusnauhan päivitys 2020 Säädä, muotoile vartaloasi, vahvista voimaa ja lisää itseluottamustasi!

Artikkelin numero

2b7e0159-63de-49db-8de7-23f542d6e6ee

Asiakasarviot

5,0(1)

Mag Johansson

vuosi sitten

Väldigt praktiska band för att träna överallt. Lätt att packa och ta med på resan.