Langaton kannettava ilmanjäähdytin / tuuletin - AirCooler - valk GreyLangaton kannettava ilmanjäähdytin / tuuletin - AirCooler - valk GreyLangaton kannettava ilmanjäähdytin / tuuletin - AirCooler - valk Grey

€49,99

€39,99

Langaton kannettava ilmanjäähdytin / tuuletin - AirCooler - valk Grey

Arvioitu toimitusma, 15 elo - ke, 17 elo5-7 työpäivää
Toimitetaan noutopisteelle

Tuotteen kuvaus

ã€LANGATON Kannettava ilmastointilaite D - Langaton ja kannettava muotoilu, pieni koko, joka ei vie paljon tilaa ja on helppo kuljettaa mihin tahansa. Kuumana kesänä tämä tuote on täydellinen valinta esimerkiksi retkeilyyn, ja voit ottaa tuulettimen helposti mukanasi, koska se on kannettava, sopii hyvin kotiin, toimistoon, piknikille jne. (Sisäänrakennettu ladattava akku mobiililaitteet virtalähteeksi)

ã€MIST SPREAD FUNCTION & 3 SPEED WIND MODE The - Ilmanjäähdyttimessä on 3 tuulimoodia (matala / keskitaso / korkea). Henkilökohtainen ilmastointijäähdytin, tuuletin, ilmankostutin, 3 in 1 -monitoimimuotoilu vie sinut pois kuumasta kesästä, nauti viileästä kesästä.

ã€SUURI KAPASITEETTI & 2000 mAh - Tuulettimen yläosassa on 300 ml: n suuri vesisäiliö, jota voidaan käyttää 4-5 tuntia, kun säiliö on täynnä. Kylmää ilmaa voidaan suihkuttaa jatkuvasti useita tunteja pitämään keho viileänä yöllä hyvien yöunien saamiseksi. Puhallin voi vastaanottaa liikkuvan virtalähteen esimerkiksi virtapankin kautta, 3-5 tuntia työaikaa 20000 mAh: n virtapankin kautta, älä huoli sähkökatkoista.

ã€7 ERIKOISVALAISINVAIHTOEHDOT】 - 7 erilaista väriä värisyklivaihtoehdoilla! Voit asettaa automaattisen värisyklin tai haluamasi värin. Se voi antaa sinulle hyvän mielialan ja auttaa nukahtaa paremmin.

ã€SÄÄSTÄ ENERGIAA】 - Puhallin ei sisällä haitallista kylmäainetta eikä käytä kompressoria kuten tavallista energiaa kuluttavaa ilmastointilaitetta. Korkealla hyötysuhteella ja matalalla teholla: 1W-8W, se säästää sähkölaskuissasi eikä vahingoita ympäristöä.


Erittely:
Huonelämpötila aina 5-8 ° C: seen
Jäähdyttää yli 5 m²: n pinnan
Virta: USB tai seinä
Koko: 18 x 15 x 15 cm
Tuulettimen teho: 5 W

Sisältää:
-Air Cooler 3in1
- USB-C latauskaapeli
- Käyttöopas

Väri

Grey

Yhteystyyppi

usb-c

Paino, gramma

1086

Artikkelin numero

521ae6fc-2bbc-4d35-addc-5267dffa6eb5

Asiakasarviot

1,0(1)

Roya

kuukausi sitten

Laitoik teille viestiä Paketissa puutui johto ja suodatin mihin laitetaan vettä Oliko tämä asiakaspalautus jonka olette lähetäneet minulle


Tarjouksia sinulle