Korttikotelo Varkaudenesto RFID-nahkaa 5 väriä Red Röd PU Läder 12 kortKorttikotelo Varkaudenesto RFID-nahkaa 5 väriä Red Röd PU Läder 12 kortKorttikotelo Varkaudenesto RFID-nahkaa 5 väriä Red Röd PU Läder 12 kort

€38,49

€14,49

Korttikotelo Varkaudenesto RFID-nahkaa 5 väriä Red Röd PU Läder 12 kort

Arvioitu toimitusti, 7 kesä - to, 9 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Kevyt, ohut ja ohut muotoilu, jossa on runsaasti tilaa korteille

RFID -suojattu - tarkoittaa, ettei kukaan voi varastaa korttitietojasi langattomasti
NFC -suojattu - kukaan ei voi nostaa rahaa NFC -toiminnon kautta

Ponnahdusikkuna - Kortit liukuvat vähitellen ulos ja tulevat helposti yhdellä napsautuksella

Hyvä viimeistely, korkea laatu ja pitkä käyttöikä

Varmista, että suojaat luotto-, pankki- ja henkilökortisi tällä RFID-suojakotelolla. Se estää signaalin, jotta huijarit eivät voi siepata sitä, koska he käyttävät erityisiä laitteita päästäkseen käsiksi henkilökohtaisiin tietoihin ja altistaakseen sinut digitaaliselle varkaudelle.

Jos sinulla on korttisi tässä pidikkeessä, he eivät pääse käsiksi tietoihisi. Korttikotelo ei taivu, jos se on taskussa ja älykkään sisäisen mekanismin ansiosta kortit pysyvät paikoillaan eivätkä putoa. Pohjassa olevan vivun (pop-up-toiminto) avulla voit helposti työntää kaikki kortit ylös siististi järjestyksessä. Suojaa myös viereisiltä teknisiltä laitteilta, jotka voivat demagnetoida korttien magneettinauhat. Korttipitimessä on siis kaksi toimintoa yhdessä: suoja demagnetisoitumista vastaan ja signaalin esto!

Tällä kortinpidikkeellä et ole vaarassa rikkoa tai vahingoittaa korttiasi taivuttaessasi / istuessasi tms
Aina yhtä arvostettu lahja LEMANilta

Alumiinilokero (RFID-suojattu) suojaa korttisi tehokkaasti ulkoisten skannerien lukemiselta.

Tämä moderni kortinpidike, joka on valmistettu alumiinista ja titaanista, on täydellinen tapa kuljettaa maksukortteja. Kortinpidike suojaa kortteja taipumiselta tai tuhoutumiselta ja että siinä on RFID -suoja, joka suojaa korttien RFID -kopiointia vastaan.

Lompakkomme sisältö on muuttunut äskettäin ja käytämme yhä enemmän kortteja, joissa on tietokonepiirejä ja sisäänrakennettuja antenneja. Se lisää käyttäjäystävällisyyttä, mutta sisältää myös riskejä. Tämän korttikotelon avulla sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Kortinhaltija estää lukijoita skannaamasta henkilöllisyyttäsi, luottokorttiasi, pankkitietoja, ajokorttia ja muita RFID -kortteja. Samaan aikaan se on kätevä ratkaisu tärkeimpien korttien pitämiseen, ja kun painike on alhaalla, kortit liukuvat helposti ylös.

Korttisuoja on kortinhaltijamme sydän. Kun liu'utat pienen vivun sivulle, korttisi liukuvat ulos korttikotelosta päällekkäin. Voit tehdä tämän avaamatta edes muita lompakon osia ja löydät nopeasti haluamasi kortin. Otat vain yhden kortin, kun sinun on maksettava, ja niin kauan kuin muut ovat alumiinikuorella, luvattomat laitteet eivät voi lukea kortteja. Riski minimoidaan edelleen tällä tavalla.

Ominaisuudet:
-Materiaali alumiini ja pu-nahka
- Mahtuu 12 korttia.
- RFID-NFC-suojattu
-Ohut ja sileä.

Max 12 korttia.
Mitat: 10 * 6,8 * 2,5 cm.
Paino: 100 grammaa

Lompakko, luottokortti, luottokortin haltija, luottokortin haltija, kortin haltija, kortin haltija, kortin säilytystila, ponnahdusikkuna, ponnahdusikkunan pidike

Luottokortin haltija Patenttinumero: US9339094B2 Yhdysvallat

Artikkelin numero

436b194e-fa6e-44c2-bca8-a8eadd0e5107

Asiakasarviot

4,3(15)

Minna Maaria

neljä päivää sitten

Fungerar bra


Anita Kristina Elisabeth Becker

kolme kuukautta sitten

helt OK ,bra pris


Ingalill Bramsell

kahdeksan kuukautta sitten

Mycket bra och bra pris


Tarjouksia sinulle