iPhone 8 Plus - Kännykkäkotelo keltainen YellowiPhone 8 Plus - Kännykkäkotelo keltainen YellowiPhone 8 Plus - Kännykkäkotelo keltainen Yellow

iPhone 8 Plus - Kännykkäkotelo keltainen Yellow

€29,99

€17,99


Arvioitu toimitus

ma, 15 elo - pe, 19 elo

3-7 työpäivääTuotteen kuvaus

Tämä korkealaatuinen 2-in-1-mobiilikotelo iPhone 7/8 Plus -puhelimelle toimii sekä kotelona että suojakuorena, joka on irrotettava itse kotelosta. Suojakuoressa on vahvat magneetit takana, mikä helpottaa kiinnittämistä koteloon, kun haluat laittaa sen takaisin sinne.
Kotelossa on sama aihe molemmilla puolilla.

Mukana on myös kaksipuolinen mobiilirengas. Sormikahvassa on joustava nauha, joka antaa sinulle hyvän otteen riippumatta siitä, onko sinulla pieniä vai suuria sormia. Voidaan kiinnittää suoraan puhelimeen tai koteloon.

Sisällä 3 korttilokeroa ja setelilokero, joka sopii täydellisesti seteleille tai kuiteille. Kotelo on valmistettu materiaaleista, jotka on valittu huolellisesti sekä laadun että turvallisuuden vuoksi. Pehmeä mikrokuitukerros irrotettavan kannen sisäpuolella suojaa puhelintasi naarmuilta ja magneettinen nappisuljin on joustava, vahva ja turvallinen.

Irrotettavan kannen avulla voit helposti ottaa matkapuhelimesi pois, kun sinun ei tarvitse kuljettaa koko koteloa mukanasi. Kuoren takaosa on mustaa ja valmistettu nahkaisesta materiaalista. Mukana myös rannehihna koteloa varten.

- Leikatut reiät, jotka sopivat täydellisesti kameraan ja kaikkiin painikkeisiin
- Älykorttipaikat ja setelilokerot
- Mikrokuitumateriaali kuoren sisällä parantaa suojaa
- Suojaa naarmuilta, pölyltä ja lialta
- Irrotettava magneettikuori
- Tehty: iPhone 7/8 Plus
- Materiaali: muovi ja keinonahka
Motiiveja molemmin puolin

Väri

Yellow

Artikkelin numero

48029be9-5348-4f6d-9bd6-7c17ca33f293


Tarjouksia sinulle