iPhone 11 Pro - Puskurirenkaan pidikkeen TPU-suojakuori - läpinäkyvä TransparentiPhone 11 Pro - Puskurirenkaan pidikkeen TPU-suojakuori - läpinäkyvä TransparentiPhone 11 Pro - Puskurirenkaan pidikkeen TPU-suojakuori - läpinäkyvä Transparent

iPhone 11 Pro - Puskurirenkaan pidikkeen TPU-suojakuori - läpinäkyvä Transparent

€9,99


Arvioitu toimitus

ke, 5 loka - ti, 11 loka

2-6 työpäivää

Toimitetaan postilaatikkoosiTuotteen kuvaus

Kuori: Läpinäkyvä
Sormuksen pidike: Musta

Sormustelinekotelon mukana tulee tyylikäs ja tyylikäs korkealaatuinen. Sen mukana tulee 3 in 1 Electrolate -runko ja kestävä metallirengaspidike. Takaosan kapasiteetti on 0,9 mm. Se sopii helposti puhelimeesi ja säilyttää korkean kosketusherkkyyden. Rengas antaa sinulle vahvan ja paremman otteen ja pääset helposti käsiksi useisiin näytön osiin. Voit liu'uttaa sormeasi läpi

360 pyörivä sormusteline: sisäänrakennettu metallisormi, mukana rengaspuristin. Rengas tarjoaa myös useita katselukulmia. Voit katsella valokuvia ja videoita helposti.

Laadukas materiaali: Materiaalin avulla voit suojata puhelintasi naarmuilta, lialta ja kolhuilta.

Sisäänrakennettu metallikiinnike: sisäänrakennettu metallinen tukijalka ja etukaiutin voivat lisätä lisätoimintoja ja piilotettua konsolia lisäämättä paksuutta. Se on täydellinen lukemiseen, elokuvien katseluun, netissä surffaamiseen ja kasvojen ajankäyttöön ystävien kanssa.

Tarkat leikkaukset: avaa ja anna täysi pääsy puhelimen kaikkiin portteihin ja säätimiin.

Parempi ja turvallisempi ote: Rengas mahdollistaa paremman ja turvallisemman otteen saavuttamalla useampia näytön osia liu'uttamalla sormeasi suoraan reiän läpi tai yksinkertaisesti kantamalla puhelinta liikkeellä ollessasi.

Väri

Transparent

Paino, gramma

45

Artikkelin numero

e1166b6f-257c-469f-9547-cce3646c2d99


iPhone 11 Pro - Puskurirenkaan pidikkeen TPU-suojakuori - läpinäkyvä Transparent

€9,99


Arvioitu toimitus

ke, 5 loka - ti, 11 loka

2-6 työpäivää

Toimitetaan postilaatikkoosi
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

iGlow