Boom OnePlus 8 -mobiilikaulakorukotelo - ketjumusta Chain Black, 1Boom OnePlus 8 -mobiilikaulakorukotelo - ketjumusta Chain Black, 1Boom OnePlus 8 -mobiilikaulakorukotelo - ketjumusta Chain Black, 1

Boom OnePlus 8 -mobiilikaulakorukotelo - ketjumusta Chain Black, 1

€23,99


Arvioitu toimitus

ti, 4 loka - to, 6 loka

7-9 työpäivääTuotteen kuvaus

Tyylikäs ja käytännöllinen kaulakorupuhelinkotelo OnePlus 8:lle
Käytännöllinen ja helppo tapa kuljettaa matkapuhelinta minne ikinä menetkin. Ja kaiken lisäksi se näyttää niin kivalta. Voit kuljettaa kännykkää mukanasi läpinäkyvässä, huomaamattomassa kotelossa ja pitää sen aina saatavilla. Ketju on kauniisti koristeltu synteettisellä nahkahihnalla, joka kietoutuu ketjulenkkien väliin.. Kiinnitetään kännykän kuoreen karabiinien avulla.

Vapaat kädet
Tämän kaulakorukotelon avulla sinulla on aina kädet vapaana, mutta matkapuhelimesi on aina käden ulottuvilla. Voit käyttää sitä käsilaukkuna tai kaulakoruna. Älä koskaan pudota puhelintasi äläkä koskaan missaa täydellistä hetkeä valokuvan ottamiseen.

Vaihdettava ketju
Voit tietysti vaihtaa ketjun tai hihnan matkapuhelimesi kuoreen. Se, minkä lajikkeen valitset, on makuasia ja nämä voidaan tietysti korvata. Meiltä löytyy myös tyylikkäitä versioita, joita voi käyttää juhliin tai arkeen. Valitse tyyliisi parhaiten sopiva hihna tai ketju. Tai miksi et ostaisi useita, jotta voit vaihtaa?

Iskunkestävä puhelimen suoja
Puhelinkuorimme on valmistettu läpinäkyvästä pehmeästä TPU:sta (termoplastisesta polyuretaanista), jonka ympärillä on korotettu kehys, joka suojaa puhelinta iskuilta. Selkäosa on valmistettu akryylistä, mikä antaa vakaan tuen.

Mukana:
Ensimmäinen kaulakoru mobiilisuoja OnePlus 8:lle
1. ketju (pituus 113 cm)

Paino, gramma

160

Artikkelin numero

04715f1d-b908-4c1d-874e-7e6778770711


Boom OnePlus 8 -mobiilikaulakorukotelo - ketjumusta Chain Black, 1

€23,99


Arvioitu toimitus

ti, 4 loka - to, 6 loka

7-9 työpäivää
Näytä kaikki tämän tuotemerkin tuotteet

Boom of Sweden