5D Diamond Painting Butterfly - 4 malli Model 15D Diamond Painting Butterfly - 4 malli Model 15D Diamond Painting Butterfly - 4 malli Model 1

€38,49

€16,49

5D Diamond Painting Butterfly - 4 malli Model 1

Arvioitu toimitusma, 6 kesä - ke, 8 kesä8-10 työpäivää

Tuotteen kuvaus

Koko 25 cm x 25 cm

Jos pidät ristipistojen kirjonnasta, tulet rakastamaan timanttimaalausta! Tekniikat eivät eroa paljoa toisistaan, mikä tekee siitä helpon oppimisen ja nopean aloittamisen.

Motiivia valittaessa on otettava huomioon kaksi asiaa. Yksi on, jos haluat helmittää koko aiheen tai vain osan, jälkimmäinen on tietysti yksinkertaisempi, mutta edellinen voi luoda aika siistin vaikutelman. Toinen on, jos haluat helmittää neliömäisillä tai pyöreillä kivillä. Neliöt ovat yleisimpiä siellä, missä koko kuvio on peitetty kivillä ja pyöreä on hieman yksinkertaisempi ja anteeksiantavampi, jos sen pitäisi olla hieman vino.

5D -timanttimaalausten avulla voit luoda kauniita mosaiikkeja olematta taiteilija. Nosta kangas ja olet pohjimmiltaan valmis luomaan. Timanttimaalausten tekeminen voi lievittää stressiä, kehittää aktiivista ajattelua ja on vain hauskaa. Vietät tuntikausia tämän jännittävän prosessin läpi ja kun olet valmis, sinulla on hieno mestariteos

Tämä Paint by Diamond -sarja on kaikki mitä tarvitset uuden luovan toiminnan aloittamiseen. Aseta timantit sinne, missä niitä tarvitset elävöittääksesi taideteostasi. Työsi ja elämän välissä maailmassa tapahtuu paljon. Anna stressin sulaa pois, kun maalaat timanteilla! Istu alas, vyöhykkeellä ja aloita poraus. Mutta ole varovainen, muuten saatat olla riippuvainen kuumimmasta uudesta trendistä stressin lievittämisessä

Kuka tahansa voi olla taiteilija timanttimaalaussarjalla ja luoda upeita mestariteoksia. Tämä erityinen taidemuoto on tuonut esiin erilaisia teemoja jokaiseen makuun ja tilaisuuteen. Timanttimaalaussarja sisältää kaiken mitä tarvitset kauniin taideteoksen luomiseen, joka saavuttaa hienovaraiset sävyt niin, että maalauksesi näyttää realistiselta. Se on myös erinomainen valinta vapaa -ajanviettoon.

Kuinka se toimii

Jokainen 5D -timanttimaali sisältää kaiken tarvitsemasi alusta loppuun. Se on itseliimautuva kehystetty kangas, jossa on kalvopäällyste, värikoodatut helmet, levitystyökalut, itseliimautuva tyyny ja muovialusta iskuja varten. Viimeistele maalaus seuraavasti:

Ajattele väriä numeroilla, mutta käytä värillisten merkkien sijasta värillisiä helmiä.
Levitä liimaa pienestä vaaleanpunaisesta tyynystä applikaattorityökaluun. Näin se poimii jokaisen helmen.
Irrota osa kalvosta (älä poista sitä kokonaan), joka peittää liimakankaan, ja kiinnitä helmet (numeroin merkitty) kankaan vastaavaan numeroon.
On suositeltavaa tehdä yksi väri kerrallaan.
Kun olet lopettanut istunnon, peitä se uudelleen kalvolla ja paina kevyesti kädellä kiinnittääksesi helmet edelleen liimaan.
Pidä kalvo peitettynä, kun sitä ei käytetä. Toista edellä kuvatut asiat, kun haluat käsitellä maalaustasi.
Kun olet valmis, poista kangasta peittävä kalvo ja olet valmis näyttämään sisäänrakennetulla kehyksellä.
Kohokohdat:

DIY HEMDECOR - Luo oma seinätaide; ei vaadi taiteellista kykyä!
PARAS SITOUTUMISEKSI - Vietä aikaa perheen tai ystävien kanssa luodaksesi oman kauniin k

Artikkelin numero

4c7ddded-0e99-42d8-b613-bc0f99bfce5a

Asiakasarviot

3,3(7)

Emmelie

vuosi sitten

Framgick inte att det bara var 1 tavla, trodde alla fyra ingick. Bör utveckla informationen där.


Annika

vuosi sitten

Denna produkt var den enda jag fick som jag faktiskt beställt


Annika

vuosi sitten

Jag har inte ens fått denna produkt utan fick modell 3 som jag inte ens beställt Mvh Annika