Asiakaspalvelu

Ripsentaivutin

350 edullisia ostoksia


Suodata

Kaunis look ripsien taivuttajien ansiosta

Usein sanotaan, että silmät ovat sielun ikkuna, ja ripsienkihartimen avulla näistä ikkunoista voi tulla jumalaisia. Koska avoimin silmin näytät sekä valppaammalta että onnellisemmalta, mikä osoittaa todellisen kauneutesi. Tämän saavuttamiseen tarvitaan vain ripsien taivutin! Ehkä paristokäyttöinen ripsien taivuttaja lämmöllä sopii sinulle parhaiten? Tai ehkä haluaisit mieluummin klassisen ripsien taivuttimen Babylissiltä Meillä on paljon valinnanvaraa ja kaikki ripsien taivuttimet antavat hyviä tuloksia, joten valitse sellainen, josta pidät

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Ostit uuden ripsien taivuttimen ja tajusit, että sinulla ei ole ripsiväriä? Ei hätää, meillä Fyndiqillä on paljon meikkiä ja muita meikkitarvikkeita! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Osta ripsien taivutin edullisesti verkosta

Ripsikihartaja on pakollinen jokaisessa meikkipussissa, ja löydät sellaisen täältä meiltä Fyndiqista. Meillä on laaja valikoima ja suuri valikoima halpoja ripsien taivutuksia useilta hyviltä merkeiltä, ​​joista voit valita. Joten kun etsit ripsien taivutinta meiltä, ​​löydät ripsien taivuttimet! Entä Paris Berin lämmitetty ripsien taivutin tai gloTools Ripsikihartaja Glominerals-merkiltä? Tervetuloa ostoksille!