Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Vaikutusjauhe

149 Edullisia ostoksia

Löydä halvat efektipuuterikynnet täältä

Me Fyndiqillä on valikoima tehopuuterikynsille. Efektipuuteri sopii sekä aloittelijoille että kynsien koristeluun ja rakentamiseen kokeneemmille. Tehopuuterilla saat kauniin ulkonäön kynsiisi.

Osta edullisia tehopuuterikynsiä verkosta

Täältä Fyndiqilta löydät valikoiman erilaisia ​​tehostepuuteria. Meiltä löydät tehopuuterit muun muassa akryylin, hiutaleiden ja jauheen muodossa. Efektipuuterin käyttö ei ole vaikeaa eikä aikaa vievää. Meiltä löydät tehopuuterit useissa eri väreissä. Teille, jotka pitävät esimerkiksi neonvaaleista kynsistä, löytyy efektipuuterit useissa eri neonväreissä. Tarjolla on myös hienovaraisempia vaihtoehtoja, jos et pidä neonväreistä. Tehokkaamman lopputuloksen saamiseksi voit edullisesti levittää värillisen kynsilakkaan ennen tehopuuterin levittämistä. Saat esimerkiksi tehokkaamman tuloksen, jos laitat ensin mustaa kynsilakkaa.

Voit aloittaa akryylillä

Jos haluat rakentaa omat kynnet tyhjästä, voit ostaa akryylijauheen. Valikoimamme akryylijauheita on saatavana useissa eri väreissä. Muista vain, että akryylijauhe vaatii myös akryylinestettä, muuten kynsiä ei voi rakentaa.

Omien kynsien rakentaminen voi olla hauskaa, koska voit päättää täysin, miltä kynsien tulee näyttää. Kun olet rakentanut kynnet akryylipuuterilla, voit hyvin viimeistellä jonkin tyyppisellä efektipuuterilla.

Tehopuuteri viimeistelyyn

Riippumatta siitä, oletko rakentanut omat kynnet vai onko sinulla luonnolliset kynnet, voit käyttää tehostepuuteria. saadaksesi siistin ja siistin ulkonäön. Efektipuuterin käyttö ei ole vaikeaa eikä aikaa vievää. Tarvitset vain pohjamaalin, efektipuuterin, jotain tehopuuterin levittämiseen ja pintamaalin.

Aloita levittämällä pohjalakka, joka tarttuu. Seuraavaksi otat siveltimen, jolla käytät puuteria. Voit käyttää mitä tahansa tehostepuuteria, esimerkiksi sileää tai hiutaleita. Siveltimellä levität efektipuuteria hieromalla puuteria kynnelle. Toista levitystä, kunnes olet saavuttanut halutun tuloksen, ja levitä sitten pintalakka.