Asiakaspalvelu

Polygel

251 edullisia ostoksia

Polygel on lopullinen ratkaisu kauniisiin ja kestäviin kynsiin! Täältä löydät kaiken, mitä tarvitset aloittaaksesi polygeelin käytön, ja pääset tutustumaan polygeelikynsien loputtomiin mahdollisuuksiin. Jos siis olet valmis viemään kynnet seuraavalle tasolle, tule mukaan Fyndiqiin ja selaa laajaa valikoimaamme löytääksesi itsellesi sopivat polygeelilaitteet!


Suodata

Mikä on polygeeli?

Polygeeli on kynsialan uraauurtava innovaatio, jossa yhdistyvät akryylin ja geelin edut yhdessä hämmästyttävässä tuotteessa. Se on paksu, nestemäinen tuote, joka levitetään joko omiin kynsiin tai sitä voidaan käyttää kynnenpidennyksenä, ja se kovetetaan lopuksi UV-lampun alla. Polygeelikynnet ovat vahvoja, joustavia ja kevyitä, joten ne ovat täydellinen valinta niin ammattimaisille kynsiteknologeille kuin DIY-käyttäjillekin. Ja mikä parasta? Polygeeliä on helppo käyttää, joten jopa aloittelijatkin voivat luoda upeita kynsiä kotona hetkessä!

Polygeelipakkaus

Aloittaaksesi polygeelin käytön, tarvitset polygeelipakkauksen. Nämä sarjat sisältävät kaiken, mitä tarvitset omien unelmakynsien luomiseen, kuten polygeeliä eri väreissä, liukuliuosta polygeelin muotoiluun ja hallintaan, siveltimen polygeelin levittämiseen ja muotoiluun sekä kynsivihjeitä tai malleja kynsien rakentamiseen. Etsitpä sitten yksinkertaista, luonnollista ilmettä tai jotain dramaattisempaa ja värikkäämpää, löytyy polygeelipakkaus juuri sinun makuusi!

Miten polygeeliä voi käyttää?

Polygeelikynsien luomisessa mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Voit käyttää polygeeliä kynsien pidentämiseen, luonnonkynsien korostamiseen tai upeiden kynsitaidekuvioiden luomiseen. Lisäksi polygeeli on hypoallergeeninen ja hajuton, joten se on loistava vaihtoehto niille, jotka ovat herkkiä perinteisten akryyli- ja geelikynsien voimakkaille hajuille.

Kiinnitä salonkilaatuiset kynnet kotona

Jos olet aloittelija ja tunnet olosi hieman epävarmaksi siitä, miten aloittaa polygeelin käyttö, ei hätää! Verkossa on runsaasti opetusvideoita ja oppaita, joissa näytetään tarkkaan, miten polygeelipakkausta käytetään ja luodaan upeita kynsiä. Ja jos kaipaat inspiraatiota kynsimuotoiluihisi, käy sosiaalisessa mediassa katsomassa, mitä muut luovan työn tekijät ovat luoneet polygeelillä?

Sukella siis mukaan ja aloita tinkiminen! Selaa laajaa valikoimaa polygeelipakkauksiamme ja löydä tarpeisiisi ja tyyliisi sopiva. Kaiken polygeelikynsiin liittyvän lisäksi meillä on myös paljon muuta kynsien sisällä, kuten kynsiviiloja, kynsiliimaa, UV-lamput, kynsisiveltimiä ja paljon muuta. Löydä meiltä kaikki kynsienhoitosi ja hanki salonkilaatuiset kynnet kotiin jo tänään!