Avoin osto 60 päivän ajan

Avoin osto 60 päivän ajan

Asiakaspalvelu

Strassit

206 Edullisia ostoksia

Glitter off strassit

Ilmaisu vähemmän on enemmän ei todellakaan sovi yhteen, kun on kyse kauniista kynsistä, jotka varastavat huomiota. Joskus on tärkeää tarttua sisään. Ja mikä voisi olla ihanampaa kuin se, että pystyt menemään sisään ja kohottamaan persoonallisuuttasi? Täällä Fyndiqissa meillä on uskomattoman kaunis ja inspiroiva valikoima halpoja strassit. Valitse ja pure monien eri värien ja muotojen joukosta ja hyödynnä tilaisuus ostaa itseäsi, jotta suosikkikivet eivät lopu kesken.

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Näiden koristeiden ei tarvitse vain koristella kynsiä, vaan ne voivat myös olla käytetään scrapbookingissa. Varmista myös, että sinulla on kotona liimaa, sillä useimmat helmet eivät ole itseliimautuvia! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Glitter & glamouria kynsien strassilla

Joskus todella pienet asiat, yksityiskohdat luovat fantastisen kokonaisuuden. Strassilla tehdyt kynsikoristeet, eli strassit, voivat nopeuttaa koko asua ja siirtyä keskinkertaisesta illan keskipisteeseen. Mutta ehkä fantastisin asia kynsien peittämisessä kivillä tai pienillä erimuotoisilla kynsikoristeluilla on se, että päätät, kuinka paljon haluat laittaa päälle ja erottua joukosta. Joskus yksi helmi voi riittää vaikuttamaan. Mutta tietysti valitset tämän itse.