Asiakaspalvelu

Yksivärinen Lakka

1 286 edullisia ostoksia


Suodata

Kauniita yksivärisiä geelilakkoja

Meillämme löydät paljon erilaisia ​​geelilakkoja monissa eri väreissä. Laajasta valikoimastamme löydät upeita geelilakkoja yhdessä värissä. Tuotteemme ovat korkealaatuisia ja voit käyttää geelilakkamme yksivärisiä lakkoja, olitpa ammattilainen tai aloittelija kynsissä.

Laaja valikoima erilaisia ​​geelilakkoja

Meillä on paljon erilaisia ​​geelilakkoja, tutustu suosittuja hybridilakkoja. Jotkut hybridilakat tuovat esiin upeita vaihteluja eri sävyissä. Löydät ne myös kullan, hopean ja muiden metallien elementeillä. Jos pidät glitteristä kynsissäsi, voimme suositella glitteriä sisältäviä hybridilakkaitamme. Täydellinen vaihtoehto niille, joiden mielestä on typerää lisätä glitteriä kynnelle jälkikäteen. Kun laitat geelilakkojamme, älä unohda laittaa päälle kovaa toppia. Levitä kerros kovalevyä kynnen sulkemiseksi. Sen jälkeen kovettat kynnen LED-lampun alla 30 sekuntia. Näin saat kestävämmän ja vahvemman geelikynnen. Meiltä voit valita useista eri geelilakoista eri väreissä ja koossa. Meiltä löydät ohuempia lakkoja ja muita viskoosisempia lakkoja, jotta löydät helposti suosikkilakkasi, jolla voit tehdä kynnet.

Lämpötilan mukaan väriä vaihtava hybridigeeli

Fyndiqista löydät aina uusimmat kynsilakkatuotteet. Tutustu upeisiin hybridigeelilakkoihimme, jotka muuttavat väriä lämpötilan mukaan. Kynnesi muuttaa siksi väriä sen ympärillä olevan lämpötilan mukaan. Levität hybridigeeliä tavalliseen tapaan. Muista puhdistaa kynnet kunnolla ennen geelin levittämistä. Meillä on paljon tuotteita, jotka poistavat rasvaa ja likaa kynsistäsi. Jos puhdistat huolellisesti, kynsi pysyy paremmin kiinni. Jos haluat vahvemman tunteen kynsissä, voit levittää hybridigeeliä kahdesti. Älä unohda viimeistellä kovaa yläosaa, jotta kynsi pysyy pidempään. Kaikki hybridigeelilakkamme on kuivattava LED-lampun alla. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset oman kynsi tekemiseen, laajasta valikoimastamme voit myös shoppailla edullisin hinnoin. Meillä on ilmainen toimitus ja nopeat toimitukset.