Asiakaspalvelu

Partaterä

1 757 edullisia ostoksia

Pidä vartalo, jalat tai kasvot pehmeinä partaveitsellä erilaisista merkinnöistä. Täältä löydät kaiken kehon parranajoon partaveitsille kasvoille ja partalle. Meillä on tuotemerkkejä, kuten Gillette, Laser ja monet muut. Partakoneen teräämme on useita erilaisia ​​pakkauksia ja kokoja, jotka vastaavat erityistarpeitasi. Partakoneen terät soveltuvat monille partakoneille, esimerkiksi Gillette Venus ja Match 3. Osta partakoneita Fyndiqista tänään!


Suodata

Osta halpoja partakoneen teriä saadaksesi parhaan ajokokemuksen

Uusien partakoneen terien ostaminen verkosta on kolme kärpästä yhdellä iskulla. Kuinka usein saat mahdollisuuden tehdä niin? Ensinnäkin on halpaa ostaa uusia partakoneen teriä meiltä Fyndiqista. Muille partakoneen terä on tapa taata aina, että parranajo on mestariluokkaa. On yksinkertaisesti aika lopettaa raastaminen vanhoilla ja kuluneilla partakoneen terillä aamuisin, jotka johtavat vain ärtyneeseen ihoon ja huonoihin tuloksiin. Kolmanneksi uudet partakoneen terät ovat tapa olla taloudellinen ja ajatella ympäristöä. Uuden partakoneen ostamisen sijaan vaihda vain kuluneet partakoneen terät. Jotain, joka puolestaan ​​jättää vähemmän jätettä taakse. Jos olet yksi niistä, jotka haluavat tehdä todella hyvää bisnestä, on aika napsauttaa kotiin suosikkisi parranajon suhteen täällä Fyndiqissa. Täydellisen parranajon saamiseksi älä unohda tutustua parranajogeeleihimme. Meillä on myös laaja valikoima parranajohoitoja, kuten partavede ja balsami. suuri. Niitä on eri lajikkeita, mutta niillä kaikilla on yksi yhteinen piirre. He haluavat saada sinut tuntemaan olosi onnelliseksi parranajollasi. Ilman sänkeä, karvoja ja leikkauksia. Täydennä ostostasi parranajovaahdolla, parranajogeelillä tai viimeistelyllä, jotta parranajostasi tulee mahdollisimman miellyttävä! Jos haluat täydentää muita karvanpoistomenetelmiä

, löydät meiltä kaikki tyypit.

Vinkkejä onnistuneeseen partakoneen hankintaan

Täältä löydät sekä pojat että tytöt Gillette-partakoneen teriä kotonasi olevaan partakoneeseen. Niin kauan kuin pidät kiinni samasta merkistä, useimmat partakoneen terät toimivat yleensä riippumatta siitä, mikä malli sinulla on. Jotta olisit mahdollisimman tyytyväinen ostokseesi, on kuitenkin parasta tarkistaa, että pakkauksen lehdet ovat samanlaisia ​​kuin aiemmin käyttämäsi. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että kosmeettiset tuotteet (mukaan lukien hiusten ja ihonhoitotuotteet ja hajuvedet) eivät kuulu Fyndiqin peruuttamisoikeuteen.