Asiakaspalvelu

Seksilelut

12 300 edullisia ostoksia

Täältä löydät sekä naisille ja miehille edullisia nautintoa lisääviä seksileluja, sekä kumppanin kanssa että ilman. Fyndiqiltä löydät laadukkaita seksileluja alennettuun hintaan.


Suodata

Todella hyvälaatuisia ja edullisia seksileluja

Fyndiqin seksilelut ovat tyylikkäitä, ja ne lähetetään sinulle tietenkin huomaamattomassa paketissa. Läheisyys ja terve seksielämä on jotain, mitä useimmat ihmiset tarvitsevat, ja siksi tarjoamme sinulle kaiken intiimihygieniaan ja apuvälineisiin! Fyndiq tarjoaa sinulle, kumppanillesi ja pariskunnille erilaisia apuvälineitä, jotka tuovat seksielämään hieman lisää intohimoa.

Seksi on aina ollut ihmisille arka aihe. Näin on myös nykyään siitäkin huolimatta, että ihmiset suhtautuvat nykyään aiheeseen paljon vapaamielisemmin ja estottomammin kuin muutama vuosikymmen sitten. Kun ihmiset ovat viime vuosikymmeninä puhuneet seksistä rennommin sanomalehdissä, televisio-ohjelmissa, elokuvissa ja muualla, asenteet ovat vähitellen muuttuneet. Tämä kehitys on osaltaan vaikuttanut siihen, että suhtautuminen seksissä käytettäviin apuvälineisiin on muuttunut rennommaksi.

Aikuisten lelut - Kasvavat markkinat ja kasvava kysyntä

Asenteiden jatkuva muutos seksileluihin on tehnyt sen, että koko ala kukoistaa enemmän kuin koskaan. Tämäntyyppisten tuotteiden markkinat kasvavat jatkuvasti, ja uusia leluja tulee säännöllisesti myyntiin. Suuri kysyntä on johtanut siihen, että saatavilla on kaikenlaisia ominaisuuksia ja malleja sisältäviä tuotteita, jotka vaihtelevat klassikoista, kuten dildoista, voiteluaineista ja erilaisista vibraattoreista, aina bdsm-leluihin. Fyndiq. fi-sivustolta löydät laajan valikoiman apuvälineitä seksielämäsi parantamiseksi - edellä mainituista klassikoista markkinoiden uusimpiin tuotteisiin!

Seksilelut nyt

Monet väittävät oikeutetusti, että meillä on vielä pitkä matka edessämme, ennen kuin seksuaalisuutta koskeva näkemys on täysin tasa-arvoinen naisten ja miesten välillä. Sama pätee myös aikuisten leluihin. Monissa yhteyksissä sitä pidetään varmasti edelleen rumana asiana, joka on syytä pitää piilossa. On kuitenkin yhä hyväksyttävämpää, että ihmiset käyttävät tällaisia tuotteita ja ostavat seksileluja ilman häpeää.

Aikuisten lelut ja netti

Tärkeimpänä tekijänä seksiapuvälineiden dramatisoitumisen vähentämisessä pidetään internetiä. Kun se on tullut kaikkien jokapäiväiseen elämään, ihmiset voivat nyt tilata haluamiaan tavaroita huomaamattomasti ja helposti. Tämä ilman, että sinun tarvitsee mennä kauppaan ja ostaa haluamasi tuote paikan päällä. Asenteiden jatkuva muutos on johtanut siihen, että jopa seksileluja voi nykyään ostaa halvalla apteekista.

Edulliset seksilelut Fyndiq. fi-sivustolla

Fyndiq. fi ei häpeä olla yksi Suomen suurimmista tämäntyyppisten tuotteiden jälleenmyyjistä. Päinvastoin, olemme siitä hyvin ylpeitä. Meillä on laaja valikoima aikuisten leluja, jotka auttavat sinua parantamaan seksielämääsi! Etsitkö mainiota vibraattoria tai sievää anaalitappiä Fyndiqilta löydät etsimäsi!

Löydä oikeat seksilelut juuri sinulle! Fyndiqilta löydät etsimäsi laajasta edullisten seksilelujen valikoimastamme. Etsitkö jotain vain sinulle, kumppanillesi tai teille yhdessä? Löydät sen täältä! Tutustu myös muihin intiimi-kategorian alaluokkiin, joista löydät liukuvoiteita, kondomeja ja ihania hierontaöljyjä!

Etkö ole aivan varma, millaista seksilelua etsit? Kokeile sitä ensin! Fyndiqin edullisten hintojen etuna on, että voit tilata enemmän ja miettiä, mikä sopii sinulle parhaiten. Se on taatusti himokasta! Huomaa kuitenkin, että jos sinetti on rikottu, eivät sinetöidyt tuotteet kuulu Fyndiqin peruuttamisoikeuden piiriin. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat antaa palautetta ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua mielellämme.

Seksilelut aikoinaan

Seksuaaliset apuvälineet ovat pitkään olleet aiheena tabu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että tällaisten tuotteiden käyttö olisi uusi ilmiö. Päinvastoin. Ihmiset ovat itse asiassa käyttäneet kädessä pidettäviä laitteita seksielämänsä piristämiseen jo hyvin pitkään.

Varhaisimmat seksilelut

Vaikka markkinoille tulee jatkuvasti uusia aikuisten leluja, dildo on edelleen yksi yleisimmistä ja suosituimmista tuotteista. Ja näin on ollut jo hyvin pitkään. Kaivauksissa on löydetty kividildo, jonka on todettu olevan lähes 30 000 vuotta vanha. Erilaisista materiaaleista ja malleista valmistettuja dildoja on löydetty myös muista monituhatvuotisista haudoista eri aikakausilta ja eri puolilta maailmaa.

Seksilelut antiikin Kreikassa ja Egyptissä

Muinaisina aikoina aikuisten leluista tuli yhä yleisempi osa ihmisten elämää. Näin oli erityisesti yhteiskunnan ylempiin luokkiin kuuluvien ihmisten keskuudessa. Dildoja ja muita seksivälineitä alettiin valmistaa monista eri materiaaleista (mutta pääasiassa ne valmistettiin puusta ja kivestä). Samoihin aikoihin, kun kreikkalaiset valmistivat puuleluja, Välimeren toisella puolella käytettiin muita menetelmiä. Historiankirjoista käy ilmi, että egyptiläiset käyttivät muun muassa banaaneja tyydyttääkseen itsensä seksuaalisesti.

Keskiaikaiset seksilelut

Jos 1970-luku oli seksuaalisen vapautumisen aikaa, voisi päätellä, että keskiaika vaikutti päinvastoin. Uskonnon vaikutus ihmisiin teki sen, että seksi oli hyvin rajoittunutta. Seksuaalisten apuvälineiden käyttö kärsi luonnollisesti, erityisesti kristillisessä Euroopassa. Ajanjakso ulottuu tietysti pitkälle aikavälille ja monien eri maiden ja kulttuurien läpi. On siis todisteita siitä, että myös seksiapuvälineitä käytettiin tänä aikana. Muun muassa on osoitettu, että peniksen pituuden kasvattamiseen tarkoitettuja työkaluja käytettiin Kiinassa 1000- ja 1200-luvuilla.

Seksilelut 1800-luvulla

Keskiajan ankarat, itsetyydytyksen kieltävät ja kristilliset yhteiskunnat olivat satojen vuosien päässä, kun teollistumisen aikakausi alkoi 1800-luvulla. Tänä aikana ei ollut harvinaista, että lääkärit suosittelivat naisille, että he antaisivat itselleen orgasmin käyttämällä välineitä. Tämä oli heidän niin sanotun hysteriansa korjaamiseksi. On kuitenkin muistettava, että tuon ajan näkemys naisista ilmeni myös käsityksessä sukupuolesta. Naisten seksuaalisuus oli aihe, josta ei puhuttu. Seksilelut (jos lääketieteen välineitä ja laitteita voi sellaisiksi kutsua) eivät olleet millään tavalla nautintoa varten, vaan pikemminkin lääketieteellisistä syistä.

1900-luvun seksilelut

1900-luku oli monin tavoin sähkön vuosisata. Jääkaapit, pölynimurit, ompelukoneet ja muut mukavuudet löysivät tiensä ihmisten jokapäiväiseen elämään. Sähkötuotteiden kehityksen myötä myös seksileluteollisuus kasvoi. Markkinoille tulivat vibraattorit, joita voitiin käyttää masturbaatioon, vaikka niitä markkinoitiin ensisijaisesti selän hierojina. Itse asiassa vibraattorit olivat ensimmäisiä tuotteita, joita voitiin ladata kotitaloussähköllä.1900-luvun alkupuoliskolla asenteet seksiä ja apuvälineitä kohtaan muuttuivat useaan otteeseen.1960- ja 1970-lukujen vapautumisen aikana tabut alkoivat väistyä ja naisten seksuaalisuus alettiin hyväksyä. Sittemmin myös seksuaalisten apuvälineiden hyväksyntä on ollut tasaisessa nousussa. Nykyään voit ostaa seksileluja, joissa on uskomattomia ominaisuuksia ja hienostuneisuutta. Aloita edullisten seksilelujen ostokset täällä Fyndiqillä!