Asiakaspalvelu
AloitussivuMuotiKorut
Pidennysketjut

Pidennysketjut

241 edullisia ostoksia


Suodata

Osta jatkoketjuja edullisesti netistä täältä Fyndiqista

Totta kai on surullista, kun korut eivät enää istu tai ovat rikki, mutta sinun ei tarvitse huolehtia. Sekä kaulakoruja että rannekoruja on mahdollista pidentää erilaisten jatkoketjujen avulla! Juuri sen löydät täältä tästä kategoriasta. Meillä on edullisia jatkoketjuja sekä hopeana että kullana sekä metallina eri väreissä. Tutustu laajaan valikoimaan ja valitse koruusi sopiva jatkoketju! Tervetuloa tinkimään nyt

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Ostatko mieluummin uuden kuin korjaa rikkinäisen korun? Älä huoli, korukategoriassamme on sekä rannekoruja, kaulakoruja että paljon muita koruja ostoksille. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Korua on helppo pidentää jatkoketjuilla

Kun kaulakoru on hieman liian tiukka kaulassa, se ei ole kiva käyttää, mutta pitääkö koko ketju vaihtaä Ei todellakaan. Pienellä näppäryydellä lenkkiä on nopea pidentää jatkoketjulla, joka on samasta metallista kuin kaulakoru tai rannekoru, jonka pituutta haluat muuttaa. Ja vaikka sinulla ei juuri nyt olisi pidennettävää korua, voi olla hyvä olla tämän tyyppisiä ketjuja kotona - niistä voi tehdä myös rikkinäisiä koruja. Kotona sopivilla jatkoketjuilla sinun ei tarvitse koskaan huolehtia korun rikkoutumisesta, sillä sinulla on mitä tarvitset sen korjaamiseen! Älykäs, eikö?