Asiakaspalvelu

Roikkuvat korvakorut

9 103 Edullisia ostoksia

Suodata

Löydä halpoja riippukorvakoruja verkosta Fyndiqista

Täältä löydät paljon erilaisia ​​riippukorumalleja. Valitse eri materiaaleista, kuten metalli, kromi, hopea ja kulta. Sitten voit valita sinulle parhaiten sopivan värin, muodon ja tyylin. Ehkä kristalleja tai symbolejä Vai haluatko käyttää höyhentä vain yhdessä korvassä Meiltä löydät korvakorut millä tahansa tyylillä, jokaiselle löytyy jotakin! On myös riipuksia, jotka ovat lyijy- ja nikkelivapaita. Tervetuloa ostoksille heti!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Muista, että riipuksilla varustetut korvakorut eivät aina ole turvallisia pienemmille lapsille. Suosittelemme leikkiessä pienempiä korvakoruja tai ilman koruja! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Hienot riippukorvakorut kaikkiin tilaisuuksiin

Asusta riippumatta voit aina käyttää paria riippukoruja, niin juhliin kuin arkeenkin. Kaikilla koruja käyttävillä tulisi olla kokoelmassaan vähintään pari korvakorua, joissa on erityisen mukavia riipuksia. Täydellinen juhliin tai päiviin, jolloin sinusta tuntuu, että haluat olla hieman erityisen mukava! Riippuvalla korvakorulla voit luoda juhlavamman ja koristeellisemman ilmeen. Kukaan ei voi missata hienoja korujasi sinä päivänä, sen lupaamme! Muista olla erityisen varovainen, jotta riipus ei jää kiinni ja et satuta itseäsi.