Asiakaspalvelu

Kantapohjalliset

2 071 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta halpoja kantapään sisäosia verkosta

Jos haluat olla mukava, joudut kärsimään neulasta, kuten sitä niin ihanasti kutsutaan. Mutta koska voit nähdä kilometrin etäisyydeltä, onko henkilöllä kipuja jaloissa vai ei, on olemassa yksinkertaisia toimenpiteitä kävellä pystyssä ja mukavasti. Täällä Fyndiqissa meillä on laaja valikoima hyviä ja edullisia kantapääosia. Valitse ja hävitä kaiken välillä kantapäätyynystä, kantapään suojasta, hyytelöistä ja korkkikorkokengistä nahkaiseen kantapäätyynyyn. Koska sinulla on varmasti enemmän kuin yksi pari kenkiä, kannattaa ostaa pari hyvät kantapääpohjalliset, jotta sinulla on pari tuoretta, kun sen aika on oikea - tai kun lähdet neitsytmatkallesi uudet kengät

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Älä unohda valita oikeaa postausta, muuten voi hyvin leikata huolellisesti saadaksesi ne! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Useimmat ihmiset kävelevät pohjat kengissä sekä mukavuuden lisäämiseksi että uusien kenkien hankkimiseksi.

Erilaisten kantapohjien pinoaminen on suositeltavaa, koska haluat laittaa pari uutta sisäosaa uusiin kenkiin. Monet postaukset, geeliä tai silikonia sisältävät, voidaan pestä käyttöiän pidentämiseksi, päätät itse milloin viimeinen kertosäe lauletaan.