Asiakaspalvelu

Hiussoljet

12 820 Edullisia ostoksia

Suuri valikoima hiuspuristimia ja hiuskiristimiä. Suuri, että muovi tai metalli, löydät täältä kanssamme. Kytke hiuspidike oikealla edullisella hinnalla!


Suodata

Hiusklipsi on aina hyvä olla

Me Fyndiqilla tiedämme, että hiusklipsi on aina hyvä olla, ja siksi olemme koonneet laajan valikoiman halpoja hiusklipsiä, joista voit valita suoraan täällä verkossa meidän kauttamme. Valitse kaikista 6 pakkauksen pienistä hiusklipsistä 50 pakkauksen läpinäkyviin klipsiin ja löydä itsellesi ja hiuksillesi parhaiten sopiva hiusklipsi. Tai miksi et sijoittaisi Babylissin klassiseen krokotiiliklipsiin tai vaikka hiusrenkaaseen, jossa on musta tupsu? Tervetuloa ostoksille

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Onko kampauksen saaminen kestämään koko päivän? Meillä Fyndiqillä on ratkaisu - oikeat muotoilutuotteet! Tutustu laajaan valikoimaamme ja klikkaa kotiin mitä tarvitset! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Hiusklipsillä on monia käyttötarkoituksia

Kenellä ei ole hiuksia kasvoillaan yrittäessään keskittyä johonkin tehtävään tai toistuvasti yrittää saada hiuslenkki jäämään korvan taakse? Juuri näissä tilanteissa hiusklipsi tekee tempun. Vedät vain häiritsevän hiuslenkin pois ja puristat klipsiä, niin ongelma ratkeaa. Hiusklipsiäsi voit käyttää myös tyylikkään hiustyylin korjaamiseen tai lasten ilahduttamiseen – täältä löytyy söpöjä hiusklipsiä myös pienille!