Suojus

334 Edullisia ostoksia

Osta Galaxy S9 + -kuori edullisesti netistä Fyndiqista

Onko sinulla Samsung Galaxy S9 Plus -puhelinta kotonä Sitten luultavasti haluat myös suojata sitä käytännöllisellä Galaxy S9 + -kuorella – ja juuri sellaisen löydät täältä. Olemme koonneet S9+-puhelimeen paljon kivoja koteloita eri materiaaleista ja malleista, sinun tarvitsee vain valita haluamasi kotelo! Tutustu valikoimaan nähdäksesi, mistä kotelosta pidät eniten. Tervetuloa löytämään halvat Galaxy S9 + -kotelot jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Suojaa koko Samsung Galaxy S9 + oikeilla lisävarusteilla! Meillä ei ole vain koteloita, vaan myös kansia ja näytönsuojaimia, joilla voit suojata luuria - käytä hakutoimintoa löytääksesi juuri haluamasi lisävarusteen! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Lompakkokotelo Galaxy S9 Plus -puhelimelle

Galaxy S9 + -kuori suojaa sekä puhelimen etu- että takaosaa ja avaat kotelon aivan kuin kirjan. Jotkut koteloistamme ovat myös lompakkomallia, mikä tarkoittaa, että niissä on lokeroita sekä korteille että seteleille. Tai ehkä haluaisit mieluummin Flip-kotelon, joka suojaa erityisen hyvin lialta ja pölyltä? Toki täältäkin löytyy mistä valita. Meiltä löydät Galaxy S9+ -kuoret jokaiseen makuun ja tyyliin, kuvioilla ja painatuksilla tai ilman ja useista eri materiaaleista, kuten nahasta, keinonahasta, TPU:sta ja kovamuovista. Tutustu valikoimaan nähdäksesi, mikä kotelotyyli miellyttää sinun makuasi eniten!