Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

J-mallit

1 338 Edullisia ostoksia

Etsi meiltä mobiililisävarusteita Samsung Galaxy J -laitteeseesi

Meillä Fyndiqista löydät kaiken matkapuhelimeesi Samsung Galaxy J -mallien lisävarusteiden kategoriasta. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti lisävarusteen, joka sopii sinulle ja puhelimeesi täydellisesti. Sinun tarvitsee vain valita lisävarusteet sen mukaan, minkä mobiilimallin sinulla on. Meillä on jo edulliset hinnat, mutta jos haluat säästää vielä enemmän, vinkkinä on ostaa valmiit lisävarustepaketimme.

Näytönsuoja

Mobiilinäytön suojaaminen voi olla tärkeintä, mitä sinun tulee tehdä. Riippumatta siitä, missä ympäristössä olet, matkapuhelimesi on suojattava suurten vahinkojen välttämiseksi. Meillä on erilaisia ​​näytönsuojaimia, jotka on valmistettu eri materiaaleista.

Meillä on esimerkiksi muoviset näytönsuojat, suoja on hieman ohuempi ja suojaa naarmuilta ja sormenjäljiltä. Sitten meillä on suoja karkaistua lasia, nämä suojat ovat kestävämpiä kuin ohut muovisuoja. Ne suojaavat näyttöäsi naarmuilta, naarmuilta ja rikkoutumiselta sekä lialta, sormenjäljiltä ja rasvalta. Jos sinulla on puhelin, jossa on kaareva näyttö, voi olla hyvä idea ostaa myös kaareva kansi. Se tarjoaa paremman suojan!

Mobiilikansi & kotelo

Hauskin asia matkapuhelimen omistamisessa on melkein se, että voi vaihtaa koteloa ja koteloa sään tai vaatteiden tai minkä tahansa haluamansa mukaan. Halusitpa sitten upeita printtejä tai yksinkertaisia ​​simpukoita, valikoimastamme löytyy kaikki. Meillä on tuhansia erilaisia ​​kuoria ja koteloita, ja vain mielikuvituksesi voi pysäyttää sinut.

Käynnistä matkapuhelinkotelossa on se, että voit valita sellaisen, jossa on tilaa korteillesi, niin sanotun lompakkokotelon. Näin sinun ei tarvitse kantaa lompakkoasi mukana kaikkialla. Toinen mallistossamme oleva hieno kotelo, joka voidaan taittaa ulos. Se pitää matkapuhelimesi pystyssä, jotta voit asettaa sen helposti eteesi pöydälle ja pitää kädet vapaana, kun katsot elokuvaa.

Osta Samsung Galaxy J -mallisi lisävarusteet meiltä superhintaan.