Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Galaxy Note 20

584 Edullisia ostoksia

Etsi lisävarusteita Samsung Galaxy Note 20 -puhelimeen

Täältä löydät useita erilaisia ​​lisävarusteita Galaxy Note 20 -puhelimeen, kuten matkapuhelinkuoret, -kotelot, näytönsuojat, urheilurannekkeet ja korttipidikkeet. Jos etsit tiettyä mallia, löydät sen todennäköisesti meiltä, ​​sillä meillä on Ruotsin taatusti suurin lisävarustevalikoima. Lisäksi löydät lisävarusteita eri hintaluokissa laadusta ja muotoilusta riippuen. Jos etsit tiettyä merkkiä, sinulla on hyvät mahdollisuudet löytää se meiltä, ​​koska meillä on useimmat tunnetuista merkeistä. Lisäksi täydennämme tuotteita päivittäin uusilla tuotteilla.

Suojaa matkapuhelinta, niin tyylikäs kuin käytännöllinen

Monet meistä käyttävät matkapuhelimiaan päivittäin sekä töissä että ulkona urheillessa, joten ei ole yllättävää, jos matkapuhelin kuluu pitkän käytön jälkeen. Suojataksesi matkapuhelimeesi tarvitset kulumiselta ja naarmuilta suojaavan kannen.

Mobiilisuojukset ja näytönsuojat

Meiltä löydät laajan valikoiman monien suosittujen merkkien näytönsuojaimia, joita on saatavana eri malleina ja eri väreissä. Meillä on näytönsuojat, jotka ovat naarmuuntumattomia, erittäin ohuita, karkaistuja 9H-lasia, näytönsuojaimia aurinkosuojalla ja UV-suojalla ja paljon muuta. Kamerassa on myös suoja, joka on sekä likaa hylkivä että helppo puhdistaa.

Tee jokapäiväisestä elämästäsi hieman helpompaa suojaamalla matkapuhelinta kulumiselta. Kestävän kannen ansiosta Galaxy Note 20 saa sekä hyvän ulkonäön että hyvän suojan. Koteloita on useita, mukaan lukien iskunkestävät kotelot, joissa on sormuspidikkeet, ja kotelot, joissa on korttipaikat luottokorteillesi. Lisäksi löydät suojakuoret tyylikkäästä iskuja vaimentavasta silikonista ja kuoret kestävästä nahasta. Meillä Fyndiqilla voit jopa suunnitella oman kotelosi.

Kotelot ja urheilurannekkeet

Meillä on myös erilaisia ​​koteloita Galaxy Note 20 , mukaan lukien tyylikkäät, eksklusiiviset ja tyylikkäät kotelot juhliin. Niille teistä, jotka haluavat kaiken koottuna yhteen paikkaan, meillä on käytännölliset kotelot lompakoilla. Lenkkeilyn aikana urheiluranneke matkapuhelimeesi on täydellinen valinta. Yksinkertaisesti ilmainen ja joustava, joka sopii sekä kuntosalille että kävelylle.

Laaja valikoima mobiilitarvikkeita

Koska meillä on laaja valikoima eri merkkisiä, malleja ja malleja olevia tarvikkeita, suosittelemme, että käytät hakutoimintoa löytää etsimäsi. Hakusuodattimen kautta voit etsiä muun muassa mallin, hinnan ja värin mukaan.