Kuoret

1 266 Edullisia ostoksia

Osta halvat iPhone X / XS -kuoret verkosta täältä Fyndiqista

Suojaa uusi iPhone X tai iPhone XS kestävällä ja kauniilla suojakuorella - se suojaa naarmuilta ja muilta mahdollisilta vaurioilta, joista puhelimesi saattaa kärsiä. Täällä Fyndiqissa on paljon halpoja iPhone X / XS -kuoria, joista valita. Entä puskurien muodossa olevat kannet tai iPhone X / XS -kuoret, joissa on korttipidikkeet? Täältä löydät kaikkea tavallisista kuvioituihin kuoriin tai figuureihin. Tai entä glitterillä varustettu? Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä tyyliisi ja persoonallisuuteesi sopiva iPhone X / XS -kuori – löydä se jo tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Meillä on paljon muita lisävarusteita näihin kahteen upeaan iPhone-malliin , sekä lompakkokotelo että suojaava näytönsuoja. Tutustu muihin iPhone X / XS -kategorioihimme ja löydät todennäköisesti lisää lisävarusteita ostoksille! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

iPhone X / XS suojus on sekä mukava että suojaava

iPhone X tai iPhone XS mobiilikuoren laittaminen ei ole pelkästään se, että se suojaa kolhuilta ja naarmuilta, vaan myös se, että se antaa hieman persoonallisuutta. puhelin. Esimerkiksi iPhone X / XS -kuori, jossa on Minions, on sekä hieman söpö että hauska käyttää. Vai mitä mieltä olette? Valitse kovista ja pehmeistä kuorista, jotka on valmistettu materiaaleista, kuten TPU, silikoni, muovi ja paljon muuta, joten valitse niistä, joista pidät eniten!