Kotelot

356 Edullisia ostoksia

Osta iPhone 8 Plus -kuoret superlaajasta ja halvasta iPhone-tarvikevalikoimastamme. Fyndiqissa on valikoima erilaisia ​​koteloita, mutta myös muita asioita, joita saatat haluta iPhone 8 Plus -puhelimellesi – aina edullinen toimitus hintaan 9 kruunua.


Etsi edullisia iPhone 8 Plus -koteloita täältä

Fyndiqista löydät valtavan valikoiman lisävarusteita iPhone 8 Plus -puhelimellesi. Helppo tapa suojata iPhonesi on käyttää koteloa. Silloin suojaat koko iPhonesi, sekä edestä että takaa.

Osta halvat iPhone 8 Plus -kuoret verkosta

Jos etsit uutta koteloa iPhone 8 Plus -puhelimellesi, löydät takuulla jotain, joka sopii sinulle ja makuusi laaja valikoima, jota meillä täällä Fyndiqilla on tarjota. Vilkaise vain valtavaa iPhone 8 plus -kuorivalikoimaamme ja löydät varmasti sinulle sopivan. Valikoimastamme löytyy yksinkertaisia, kuvioituja ja glitterillä koristettuja koteloita. Tarjoamamme kotelot ovat myös saatavilla eri materiaaleista. Meiltä löydät myös älykkäät lompakkokotelot, joten voit aina pitää maksukorttisi käden ulottuvilla.

Ei vain kotelo

iPhonen kotelo on paljon enemmän kuin pelkkä kotelo. iPhone 8 Plus on taatusti mukanasi melkein koko ajan. Tämä tarkoittaa, että iPhonellesi valitsemasi kotelo edustaa monissa tapauksissa myös sinua ja persoonallisuuttasi.

iPhonen kotelot ovat, kuten sanoin, paljon enemmän kuin pelkkä kotelo. Tietysti koteloa käytetään suojaamaan iPhoneasi lialta ja naarmuilta, mutta monet meistä haluavat kotelon, jossa on tietty väri tai kuvio, joka sopii makuumme tai persoonallisuutemme. Toiset saattavat etsiä koteloa, joka helpottaa kahden toiminnon yhdistämistä. Sitten lompakkokotelo on vaihtoehto.

Lompakkokotelo iPhone 8 Plus

Lompakkokotelo sekä suojaa iPhoneasi että toimii lompakona. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse kantaa erillistä lompakkoa mukana, vaan voit helposti kuljettaa maksukorttisi iPhonesi mukana. Näin sinulla on aina mukanasi sekä iPhonesi että maksukorttisi.

iPhone 8 Plus -koteloiden valikoimastamme voimme melkein taata, että löydät itsellesi sopivan lompakkokotelon.