Asiakaspalvelu

Kotelot

475 edullisia ostoksia


Suodata

Kotelot iPhone 6 verkossa

Mutta onnittelut! Jos olet täällä, tarkoittaako se, että olet uuden iPhone 6 plus ylpeä omistajä Ihanaa! Se on todella puhelin, josta sinun pitäisi olla ylpeä, ja varmista, että se on suojattu parhaalla tavalla. Voit tehdä tämän hemmottelemalla iPhoneasi kotelolla, jonka löydät täältä meiltä Fyndiqista edulliseen hintaan. Täältä voit ostaa paljon erilaisia ​​koteloita iPhone 6 Plus -puhelimeen edullisesti, mikä tarkoittaa, että et vain suojaa puhelinta, vaan annat sille myös kauniin ulkonäön

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Etsitkö iPhone-tarvikkeita ja aiemman mallin, esimerkiksi iPhone 5, koteloita, voit napsauttaa. Uusi iPhone 6 Plus on suurempi kuin aiemmat Applen matkapuhelimet, ja siksi siinä on suurempia lisävarusteita. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Täydellinen suoja iPhonelle kotelolla

iPhone 6 plus on todella puhelin, josta monet ihmiset haaveilevat. Siinä on kaikki mitä matkapuhelimelta voi toivoa, ja iPhone 6 julkaisun jälkeen paine puhelimen ostoon on ollut suuri. Haluamme vain onnitella niitä, jotka onnistuivat saamaan sellaisen, ja haluamme kehottaa sinua suojaamaan sitä kunnolla. Kotelot ovat, kuten sanoin, suoja, joka sopii täydellisesti iPhonelle, joten hyödynnä tilaisuus ja napsauta kotisivulle haluamiasi koteloita tänään!