Asiakaspalvelu

iPhone 15 Pro Max Kotelot

1 174 Edullisia ostoksia

Apple iPhone 15 Pro Max -puhelimesi on teknologinen jalokivi, ja on tärkeää varmistaa, että se on suojattu ja säilyttää samalla tyylikkään viehätyksensä! Laaja valikoimamme iPhone 15 Pro Max -koteloita on valittu erityisesti tarjoamaan parasta mahdollista tyyliä ja suojaa. Valitse yksi (tai useampi), joka sopii parhaiten omaan tyyliisi!


Suodata

Suojaa aarteesi tyylillä

Suojakotelot

iPhone 15 Pro Max -kotelot eivät ole vain käytännöllisiä, vaan ne ovat myös persoonallisuutesi ilmaus. Valitse useista eri malleista, minimalistisista ja ohuista koteloista rohkeampiin ja värikkäämpiin vaihtoehtoihin. Olipa tyylisi mikä tahansa, löytyy kotelo, joka tekee iPhone 15 Pro Max -puhelimestasi ainutlaatuisen.

Kotelo, jossa on korttipidike

Vapauta lompakko ja käytä iPhone 15 Pro Max -koteloa, jossa on sisäänrakennettu korttipidike! Nyt voit pitää tärkeimmät luottokorttisi ja henkilöllisyystodistuksesi kätevästi käden ulottuvilla, kun olet liikkeellä.

Tyyli ja toiminto täydellisessä harmoniassa

Flip-kotelo jalustalla

Jos rakastat elokuvien katselua, suoratoistoa tai FaceTime-puheluiden katsomista iPhone 15 Pro Max -puhelimellasi, arvostat jalustalla varustettua flip-koteloa. Sen avulla voit asettaa puhelimesi vaakatasoon, jolloin se on mukava ja kädet vapaana.

Persoonallinen kosketus

Nahkakotelot

Klassista ja ajatonta arvostaville on olemassa nahkakotelot. Nämä laadukkaat kotelot vanhenevat kauniisti ajan myötä ja antavat iPhone 15 Pro Max -puhelimellesi hienostuneen ulkonäön.

Transparentit kotelot

Haluatko esitellä iPhone 15 Pro Max -puhelintasi? Läpinäkyvät kotelot tarjoavat siihen loistavan tavan. Ne tarjoavat suojaa piilottamatta puhelimen muotoilua ja värejä.


Olevatpa mieltymyksesi ja tarpeesi mitkä tahansa, monipuolisesta iPhone 15 Pro Max -kotelovalikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin. Valitse omaan tyyliisi ja käyttötarkoitukseesi parhaiten sopiva ja anna iPhone 15 Pro Max -puhelimellesi sen ansaitsema suoja ja personointi! Oikeilla lisävarusteilla puhelimesi on sekä turvallisempi että tyylikkäämpi - mikset ostaisi myös koteloa tai näytönsuojaa puhelimeesi?

.