Asiakaspalvelu

Kuoret

2 010 edullisia ostoksia

iPhone 14 on epäilemättä hieno puhelin, ja siksi se ansaitsee hyvän suojakotelon. Hyvä kotelo iPhone 14 -puhelimeen voi paitsi pitää puhelimen turvassa myös laajentaa sen toimivuutta ja parantaa sen ulkonäköä. Meillä Fyndiqilla on laaja valikoima koteloita, jotka tekevät iPhone 14:stä entistäkin hyödyllisemmän ja pitävät sen täydellisessä kunnossa.


Suodata

Täällä Fyndiqissa on monia koteloita, joista voit valita, ja olemme varmoja, että löydät täydellisen kotelon sinulle ja iPhone 14:lle. Kolme iPhone 14 -kotelotyyppiä, joilla kullakin on omat etunsa, ovat lompakkokotelot, iskunkestävät kotelot ja ohuet kotelot.

Kotelot

Lompakkokotelot sopivat erinomaisesti iPhone 14:n toiminnallisuuden laajentamiseen. iPhone 14:n lompakkokotelon avulla voit ehkä lähteä kotoa niin, että kaikki tarvittava on kotelossa. Kotelot voivat joskus muistuttaa perinteisiä nahkamateriaalista valmistettuja lompakoita, ja toisinaan ne voivat omaksua itse puhelimen uuden ja tyylikkään estetiikan. Jotkin näistä lompakkokoteloista suojaavat puhelintasi paremmin vaurioilta kuin toiset.

Shockproof-kotelot

Shockproof-kotelot ovat yleensä suhteellisen paksuja koteloita, jotka on valmistettu kovasta tai geelimäisestä materiaalista, joka vaimentaa ja kestää iskun, kun iPhone 14 -puhelimesi putoaa maahan. Me kaikki pelästymme hieman, kun pudotamme puhelimen ja pelkäämme, että se on voinut vahingoittua, mutta tämä huoli on paljon pienempi, kun sinulla on iskunkestävä kotelo. Iskunkestävät kotelot ovat usein myös vedenpitäviä, joten ne sopivat täydellisesti seikkailunhaluisiinkin elämäntapoihin.

Ohut kotelot

Ohut kotelot voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, ja niitä voi olla monissa eri väreissä ja malleissa. Meillä täällä Fyndiqilla on tuhansia ohuita koteloita iPhone 14:ään, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja persoonallisuuteesi sopivan kotelon. Useimmat näistä koteloista tarjoavat jonkinasteisen naarmuuntumissuojan, mutta niitä ei luultavasti kannata pudottaa liian usein. Sen lisäksi, että nämä ohuet kotelot antavat puhelimellesi persoonallisemman ilmeen, ne tuntuvat usein hyvältä käsissä ja niistä on paljon helpompi pitää kiinni.

Muut iPhone 14 -mallit

Jos yrität vielä päättää, minkä tyyppisen iPhone 14:n ostaisit, kannattaa tutustua iPhone 14 Pro-, iPhone 14 Plus- ja iPhone 14 Pro Max -malleihin saatavilla oleviin koteloihin. Valitsitpa minkä mallin tahansa, kotelomme ovat aina edullisia ja vain murto-osan itse puhelimen hinnasta. Siksi kannattaa ehdottomasti käyttää hieman ylimääräistä rahaa varmistaaksesi, että rakas iPhonesi pysyy mukanasi pitkään.

.