Asiakaspalvelu

Kuoret

2 042 edullisia ostoksia

iPhone 14 Pro on epäilemättä hieno puhelin, ja siksi se ansaitsee hyvän suojakotelon. Hyvä kotelo iPhone 14 Pro -puhelimelle voi paitsi pitää puhelimen turvassa myös laajentaa sen toimivuutta ja parantaa sen ulkonäköä. Meillä Fyndiqilla on laaja valikoima koteloita, joiden avulla iPhone 14 Pro -puhelimestasi tulee entistäkin hyödyllisempi ja se pysyy täydellisessä kunnossa.


Suodata

Täällä Fyndiqissa on paljon koteloita, joista voit valita, ja olemme varmoja, että löydät täydellisen kotelon sinulle ja iPhone 14 Pro -puhelimellesi. Kolme erilaista iPhone 14 Pro -kotelotyyppiä, joilla kullakin on omat etunsa, ovat lompakkokotelot, iskunkestävät kotelot ja ohuet kotelot.

Kotelot

Lompakkokotelot sopivat erinomaisesti iPhone 14 Pro -puhelimesi toimintojen laajentamiseen. Lompakkokotelon avulla iPhone 14 Pro -puhelimellesi voit ehkä lähteä kotoa niin, että kaikki tarvitsemasi on kotelossa. Kotelot voivat joskus muistuttaa perinteisiä nahkamateriaalista valmistettuja lompakoita, ja toisinaan ne voivat omaksua itse puhelimen uuden ja tyylikkään estetiikan. Jotkin näistä lompakkokoteloista suojaavat puhelintasi paremmin vaurioilta kuin toiset.

Iskunsuojakotelot

Iskunsuojakotelot ovat yleensä suhteellisen paksuja koteloita, jotka on valmistettu kovasta tai geelimäisestä materiaalista, joka pystyy vaimentamaan ja käsittelemään iskuja, kun iPhone 14 Pro -puhelimesi pudotetaan maahan. Me kaikki pelästymme hieman, kun pudotamme puhelimen, ja pelkäämme, että se on voinut vahingoittua, mutta tämä huoli on paljon pienempi, kun sinulla on iskunkestävä kotelo. Iskunkestävät kotelot ovat usein myös vedenpitäviä, joten ne sopivat täydellisesti seikkailunhaluisiinkin elämäntapoihin.

Ohut kotelot

Ohut kotelot voidaan valmistaa useista eri materiaaleista, ja niitä voi olla monissa eri väreissä ja malleissa. Meillä täällä Fyndiqissa on tuhansia ohuita koteloita iPhone 14 Pro -puhelimelle, joten löydät varmasti juuri sinun tyyliisi ja persoonallisuuteesi sopivan kotelon. Useimmat näistä koteloista tarjoavat jonkinasteisen naarmuuntumissuojan, mutta niitä ei luultavasti kannata pudottaa liian usein. Sen lisäksi, että nämä ohuet kotelot antavat puhelimellesi persoonallisemman ilmeen, ne tuntuvat usein hyvältä käsissäsi ja niistä on paljon helpompi pitää kiinni.

Muut iPhone 14 Pro -mallit

Jos yrität vielä päättää, minkä tyyppisen iPhone 14:n ostaisit, kannattaa tutustua iPhone 14:lle, iPhone 14 Plussalle ja iPhone 14 Pro Maxille saatavilla oleviin koteloihin. Valitsitpa minkä mallin tahansa, kotelomme ovat aina edullisia ja vain murto-osan itse puhelimen hinnasta. Kannattaa siis ehdottomasti käyttää hieman ylimääräistä rahaa varmistaakseen, että rakas iPhone 14 on mukanasi pitkään.

.