Asiakaspalvelu

Kuoret

1 788 Edullisia ostoksia

Etsitkö siistiä ja halpaa kuorta iPhone 13-mallille? Sitten olet saapunut oikeaan paikkaan! Meillä Fyndiqissä löydät mega-suuren valikoiman kuoria ja koteloita iPhone 13-mallille eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa. Meillä on kuoria useimmille malleille, kuten Max, Pro ja Mini. Joten riippumatta siitä, millainen iPhone 13 sinulla on, löydät jotain, joka sopii sinulle. Tervetuloa tekemään löytöjä kanssamme!


Suodata

Edullinen iPhone 13 -kotelo fyndiqilla

Uusi iPhone 13 -puhelin on suosittu valinta monien keskuudessa, jännittävien kameraominaisuuksien lisäksi puhelimessa on myös loistava käyttökokemus ja upea muotoilu. Jos olet juuri ostanut uuden puhelimen, voi siksi olla hyvä idea hankkia suojakuori, joka säilyttää sen pitkäikäisyyden ja suojaa sitä kolhuilta, naarmuilta ja vaurioilta. Meiltä löydät paljon koteloita iPhone 13 tyylikkäistä koteloista yhdistetyllä lompakolla tyylikkäisiin läpinäkyviin ohuisiin koteloihin, jotka suojaavat puhelintasi tehokkaasti. Jos haluat iPhone 13 -puhelimesi erottuvan hieman ylimääräisestä joukosta, löydät myös silikonikotelot eri väreissä

Millainen kotelo minun pitäisi hankkiä

Ennen kuin ostat kotelon, sinun tulee miettiä, mitä tarvitset omistaa. Haluatko esimerkiksi kerätä kaikki tavarasi yhteen paikkaan? Silloin kotelo, jossa on yhdistetty lompakko, voi olla sinulle jotakin. Jos pelkäät usein puhelimesi katoamista, matkapuhelinkotelo integroidulla sormensormuksella / selfiesormuksella voi olla sinulle jotakin. Siksi mieti, minkä iPhone 13 -kotelon tarvitset. Mikäli etsit myös muita lisävarusteita iPhonellesi, haluamme myös vinkkejä kuorista iPhone 13 ja kuulokkeista iPhonelle.

Vinkkejä ennen uuden iPhone 13 -kuoren ostamista

Sen lisäksi, että tarkistat tarpeitasi, sinun tulee myös miettiä, mihin iPhone 13 -malliin sinun kannattaa ostaa suojakuori. Mallit voivat vaihdella kooltaan ja muotoilultaan. Varmista siksi, että kuoresi on valmistettu juuri sinun iPhone 13 -mallillesi. Jos sinulla on kysyttävää kuoristamme tai tilauksestasi ja haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua. Toivottavasti pidät uudesta iPhone 13 -kuoresta!