Asiakaspalvelu

Lompakkomalliset

1 092 edullisia ostoksia


Suodata

Löydä halvat lompakkokotelot iPhone 11!

Kauniita lompakkokoteloita ei voi koskaan saada liikaa. Ja jos olet iPhone 11 ylpeä omistaja, haluat todennäköisesti suojata sitä kunnolla. Sitten iPhone 11:een sopii näppärä lompakkokotelo, joka sekä pitää hyvää huolta puhelimestasi että samalla voi sisältää lokeroita ja tiloja luottokorteille ja vastaaville. Mikä tehokas hallinta, eikö niin? Voit jopa soittaa kotelon ollessa kiinni tai valita kaksoistoimintoisen mallin, jossa lompakosta voi tulla tavallinen kuori älykkään magneettitoiminnon ansiosta. Laajasta valikoimastamme edullisia iPhone 11 lompakkokoteloita löydät monia eri merkkien vaihtoehtoja, jotka sopivat makuusi ja tietysti - puhelimeesi. Tee kaupat netissä!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Valitse yksinkertaisemmat tai yksityiskohtaisemmat lompakkokotelot iPhone 11. Onko sinulle tärkeää, että sinulla on tilaa korteille ja seteleille? Valitse iPhone 11 -lompakkokotelo, jossa on useita lokeroja. Haluatko asettaa puhelimesi katsomaan elokuviä Osta lompakkokotelo jalustalla. Onko sinulla kysyttävää tilauksestasi tai haluatko valittaa ostoksestasi? Ota rohkeasti yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi! Meillä on aina Kuluttajaostolain mukainen ostos avoinna ja autamme sinua palautuksissa. Tee kaupat kunnolla ja valitse maksatko suoraan, osamaksuna tai laskulla.

Vältä naarmuja ja vaurioita lompakkokotelolla

iPhone ei ole ilmainen, etenkään iPhone 11. Ja me kaikki tiedämme, kuinka se harmittaa meitä, kun niinkin rakas ja tärkeä omaisuus kuin matkapuhelimen näyttö särkyy, naarmuuntuu tai pisteeseen, joka vaikuttaa sekä ulkonäköön että käyttöön. Lompakkokotelo iPhone 11 ratkaisee ongelman välittömästi, koska se suojaa puhelinta kaikin tavoin. Iskunkestävän pidikkeen avulla voit pudottaa kotelon puhelimen kanssa ilman, että mitään tapahtuu. Magneetin avulla voit myös olla täysin varma, että iPhonesi pysyy tukevasti paikallaan putoamatta. Lisäturvaa varten voit valita myös kotelon, jossa on ommeltu nilkkahihna ripustettavaksi ranteen ympärille. Loukkaantumisriski on kuitenkin minimaalinen, joten hyödynnä tilaisuus löytää halpa iPhone 11 -lompakkokotelosi verkosta jo tänään!