Y6 2019

638 Edullisia ostoksia

Huawei Y6 2019 tarvikkeet

Kauttastamme löydät useita tuhansia Huawei Y6 2019 lisävarusteita, jotta löydät tarvitsemasi puhelimeesi! Mieti, mitä tarkalleen tarvitset. Meillä on muun muassa koteloita, kuoria, näytönsuojaimia ja latureita kaikkiin tarpeisiisi.

Löydä täydellinen kotelo tai kuori

Useimmille ihmisille nyky-yhteiskunnassa puhelin on yksi tärkeimmistä omaisuuksistaan ​​ja suojaa. se on itsestäänselvyys. Kotelo tai kuori suojaa puhelintasi ulkoisilta vaikutuksilta, ja voit olla turvassa onnettomuuden sattuessa

Jos etsit suojaa, joka toimii myös lompakkona, lompakkokotelo on sinua varten! Korteille ja käteiselle on tilaa, joten ne ovat aina mukana. Jos haluat näyttää, kuka olet puhelimesi ulkonäöllä, kannattaa tutustua kuvioituihin kuoriimme, joita on kaikenlaisia ​​kuvioita, värejä ja kuvioita. Joskus itse puhelimessa on kiva väri, eikä sen peittäminen kotelolla ole houkuttelevaa. Puhelimesi suojaaminen on edelleen tärkeää, joten panosta läpinäkyvään kuoreen. Sitten näet puhelimen kauniin takaosan ja voit tuntea olosi turvalliseksi.

Suojaa näytönsuojalla

Suojaa puhelimesi yhdellä näytönsuojallamme. Joskus kotelon turvallisuus ei riitä, sillä se suojaa vain puhelimen takaosaa. Lasisella näytönsuojalla voit suojata puhelimen etuosaa naarmuilta, sormenjäljiltä, ​​lialta ja iskuilta. Hyvä näytönsuoja voi jopa vähentää halkeilun riskiä, ​​sillä suoja kestää iskun ja halkeilee sen sijaan. Tutustu erilaisiin näytönsuojaihimme ja löydä tarpeisiisi sopiva.

Lataa ja siirrä tietoja

Lataa puhelimesi alkuperäisellä Huawei Y6 2019 -laturilla tai siirrä valokuvia ja muuta dataa puhelimesi ja toisen laitteen välillä. Tämä laturi on suunniteltu Huawei-malleille, mutta se on yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, jotka lataavat Micro-USB kautta.