Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Y6 (2017)

291 Edullisia ostoksia

Huawei y6 2017 -lisävarusteet

Fyndiqista löydät tarvitsemasi huawei y6 2017 -lisävarusteet. Riippumatta siitä, etsitpä uutta kuorta, lompakkokoteloa tai näytönsuojaa, löydät sen meiltä edullisin hinnoin

Näytönsuoja matkapuhelimeesi

Jos sinulla ei ole näytönsuojaa mobiili, on aika hankkia sellainen. Näytönsuojan avulla vältyt naarmuilta ja halkeamilta näytössä. Näytönsuojamme eivät vaikuta matkapuhelimen toimintoihin millään tavalla. Kosketusnäyttösi toimii yhtä hyvin kuin ennen kannen kiinnittämistä. Laajasta valikoimastamme löydät tarvitsemasi huawei y6 2017 tarvikkeet. Jos tilaat tänään, saat sen pian. Meillä on nopeat toimitukset ja ilmainen toimitus.

Lompakkokotelo matkapuhelimeesi

Useimmat matkapuhelimen omaavat ihmiset pitävät lompakkokotelon käyttöä kätevänä. Lompakkokotelon ansiosta sinun ei tarvitse kantaa mukanasi sekä matkapuhelinta että lompakkoa. Lompakkokoteloissamme on pienet lokerot, joihin laitat henkilökortit ja maksukortit, ja sinulla on myös pieni tasku kuiteille ja laskuille. Kotelo ei vaikuta matkapuhelimesi toimintoihin, mutta kännykkä toimii yhtä hyvin kotelon kanssa. Jos katsot paljon videoita matkapuhelimellasi, kannattaa tutustua suosittuihin telinekansiimme. Näiden avulla voit sijoittaa matkapuhelimen hyvälle katseluasentoon esimerkiksi pöydälle, jolloin sitä ei tarvitse pitää kädessä. Meiltä löydät valtavan valikoiman lompakkokoteloita matkapuhelimeesi. Meillä on paljon erilaisia ​​värejä ja erilaisia ​​kuvioita. Täältä löydät varmasti sinulle sopivan lompakkokotelon.

Pehmeät ja kovat kotelot matkapuhelimeesi

Sinä, jotka et halua lompakkokoteloa, voit sen sijaan valita kotelon matkapuhelimeesi. Suojakuori suojaa kännykkääsi kolhuilta, lialta ja naarmuilta. Kuorimme on mukautettu niin, että ne eivät häiritse matkapuhelimen toimintoja. Meiltä löydät paljon kuoria eri malleista ja materiaaleista. Meillä on kuoret, jotka on valmistettu hieman kovemmasta materiaalista, mutta myös pehmeitä silikonikuoria. Voit valita minkä kuvion tai värin haluat. Tai ehkä pidät enemmän läpinäkyvästä? Jos on, löydät sen myös täältä. Meillä teet ostoksia edullisilla hinnoilla ja ilmaisella toimituksella. Lisäksi meillä on nopea toimitus.