P40 Lite

703 Edullisia ostoksia

Huawei P40 Lite -lisävarusteet

Meillä on Huawei P40 Lite -lisävarusteita kaikkiin tarpeisiisi. Valitse useista näytönsuojista, kuorista ja koteloista. Haluatko jotain vaaleanpunaista ja makeaa vai tummaa ja siistiä? Tai ehkä jotain todella värikästä, joka ilmaisee hullua puoltasi? Olipa mitä tahansa, olet tervetullut tutustumaan laajaan valikoimaamme.

Näytönsuojat kaikille

Osta näytönsuoja meiltä, ​​niin vähennät vaurioiden riskiä. Valitse eri materiaaleista ja paksuuksista. Täältä löydät näytönsuojat kaikille. Jos haluat kestävän lasin, joka kestää pitkään, suosittelemme karkaistun lasin näytönsuojaa. Ne tarjoavat hyvän suojan vaikuttamatta helppokäyttöisyyteen. Jos haluat jotain yksinkertaisempaa, saatavilla on ohuemmat muoviset näytönsuojat. Ne tarttuvat näyttöön ja niitä myydään usein monipakkauksissa.

Mausta puhelimesi

Makuasia, haluatko mieluummin kuoren vai kotelon. Jos valitset kotelon, puhelimesi on suojattu mahdollisimman hyvin, mutta kuori on kevyempi eikä vie niin paljon tilaa. Riippumatta siitä, valitsetko matkapuhelimellesi kuoren vai kotelon, meillä on mitä etsit. Myymme upeita malleja vaihtelevin kuvioin, mutta myös tyylikkäitä yksivärisiä. Huawei P40 Lite -lisävarusteemme sopivat kaikille ikäryhmille.

Jos haluat kotelon, jossa on tilaa korteillesi, tutustu lompakkokoteloihimme. Niitä on saatavana useissa eri malleissa, jotta jokin sopii sinulle riippumatta siitä, mistä pidät. Esimerkiksi jotkut niistä esittävät nuorten keskuudessa tällä hetkellä suosittuja hahmoja ja toiset ovat muotoilultaan perinteisempiä.

Jos et etsi tilaa korttien säilyttämiseen, kuori saattaa olla sopivampi. Se peittää puhelimen takaosan ja reunat ja suojaa sitä kolhuilta. Kuten meidän tapauksessamme, suunnittelussa vaihtoehdot ovat suuret.

Jos haluat minimaalisen kuoren, on tarjolla esimerkiksi erittäin ohuita silikonikuoria, jotka sekä tuntuvat hyvältä kädessä että tarjoavat hyvän suojan. Silikonikuoremme ovat saatavilla eri väreissä, mutta myös läpinäkyvänä. Hauska muunnos läpinäkyvistä kuorista ovat myös ne, joissa on 3D-hahmoja. Jos haluat kotelon, joka istuu erityisen tukevasti kädessäsi, voimme suositella jotakin kotelostamme, jossa on sisäänrakennettu rengaspidike.