P40 Lite E

49 Edullisia ostoksia

Täältä löydät huawei p40 lite e -tarvikkeita

Fyndiqista löydät lukuisia kuorita ja koteloita huawei p40 lite e. Meillä on mobiililompakkoja, tavallisia suojakuoria ja ulkoisia rasituksia erittäin kestäviä kansia. Valikoimastamme löydät kuoret ja kotelot monista eri materiaaleista, väreistä ja kuvioista.

Mobiililompakko dinhuawei p40 lite e

Tutustu laajaan mobiililompakkovalikoimaamme. Meiltä löydät mobiililompakoita, jotka ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä. Mobiililompakoissamme on tilaa henkilökorteille ja maksukorteille. Lisäksi niissä on pieni tasku, jossa on tilaa seteleille. Mobiililompakko pysyy suljettuna magneettilukon avulla. Mobiililompakon käyttö ei vaikuta millään tavalla toimintoihisi mobiilissa. Joissakin malleissamme on seisontalaukku. Stand-case-toiminnon avulla voit käyttää mobiililompakkoa matkapuhelimen telineenä. Täydellinen, kun haluat katsoa videoita, mutta silti sinulla on vapaat kädet muihin asioihin. Lompakko ei ole vain käytännöllinen säilytykseen, vaan se toimii myös matkapuhelimesi suojana.

Suojakuori huawei p40 lite e

Huawei p40 lite e -lisävarustevalikoimastamme löydät valtavan valikoiman matkapuhelimesi suojakuoria. Meillä on tyylikkäät ja tyylikkäät kuoret, jotka voit helposti pukea ja riisua. Kansi suojaa kännykkääsi vaurioilta ja lialta. Täältä löydät tyyliisi sopivan kuoren. Valittavana on uskomaton määrä värejä ja kuvioita. Suojakuoriemme käyttö ei vaikuta puhelimen toimintoihin.

Erikoiskestävät kuoret matkapuhelimeesi

Jos käytät matkapuhelinta vaikeissa olosuhteissa, ylimääräinen iskunkestävä kuori saattaa sopia sinulle. Valikoimastamme löydät myös erittäin kestäviä kuoria, jotka suojaavat kännykkääsi hiihtäessä tai vaeltaessasi. Koteloissamme on telinekotelotoiminto, mikä tarkoittaa, että voit käyttää koteloa pienenä jalustana. Täydellinen, kun haluat katsella videoita matkapuhelimellasi.

Näytönsuoja matkapuhelimeesi

Fyndiqin valikoimasta löydät laajan valikoiman huawei p40 lite e -tarvikkeita. Muista ostaa näytönsuoja matkapuhelimesi näytölle. Meillä on paljon erilaisia ​​ohuita näytönsuojaimia. Näytönsuojamme ovat korkealaatuisia eivätkä vaikuta puhelimen toimintoihin millään tavalla. Joissakin näytönsuojaimissa on myös UV-suodattimet, mikä tarkoittaa, että näet näytön paremmin voimakkaassa auringonvalossa