Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Honor 7

306 Edullisia ostoksia

Täältä löydät huawei honor 7 tarvikkeet

Fyndiqin hyvin lajiteltavasta huawei honor 7 -tarvikevalikoimasta löydät paljon mobiililompakoita eri malleissa. Täällä voit valita useiden eri kuvioiden ja värien välillä. Meiltä löydät myös näytönsuojat, tavalliset suojukset ja iskunkestävät lisäsuojat eri materiaaleista, väreistä ja kuvioista.

Lompakkokotelo 2-in-1 huawei honorille 7

Täältä löydät käytännölliset lompakkokotelomme, jotka toimivat sekä mobiililompakkona tai pelkkä kuori, kun haluat. Asetat kännykän paikoilleen magneettivoimalla ja otat sen helposti pois, kun sinun ei tarvitse käyttää lompakkoa. Sen sijaan sinulla on matkapuhelin joustavassa ja iskunkestävässä kuoressa. Lompakkokoteloissamme on tilaa henkilökorteille ja maksukorteille. Lisäksi yhdessä korttipaikassa on ikkuna, josta voit helposti näyttää henkilökorttisi. Kotelossa on myös pieni tasku, jossa on tilaa laskuille ja kuiteille. Jos pidät videoiden katselusta puhelimellasi, nämä kotelot ovat täydellisiä. Suojakotelotoiminnon ansiosta kotelosta tulee vakaa jalusta matkapuhelimeesi. Koska nämä kotelot on mukautettu matkapuhelimeesi, kotelon käyttö ei vaikuta mihinkään mobiilitoimintoihin. Kun tilaat nämä kotelot, saat myös sormensormuksen ja rannehihnan.

Solut huawei honor 7

Kauttastamme löydät paljon kuoria huawei honor 7. Suojuksemme on suunniteltu sopimaan matkapuhelimeesi. Tämä tarkoittaa, että puhelimen toiminnot toimivat yhtä hyvin kotelon ollessa päällä. Suojakuori suojaa kännykkääsi kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Joissakin malleissa on kaksoisliimautuva sormirengas, joka antaa hyvän otteen matkapuhelimeesi. Kuoremme on helppo pukea ja riisua. Täältä löydät matkapuhelinsuojat kaiken ikäisille, koska meillä on valtava valikoima erilaisia ​​malleja ja värejä.

Lisäsuojakuori huawei kunniallesi 7

Jos käytät matkapuhelinta niin, että se mahdollisesti altistuu ylimääräisille iskuille, erittäin iskunkestävä on suoja hyvä sijoitus. Erittäin kestävät suojuksemme eivät vaikuta matkapuhelimesi toimintoihin. Kannessa on teline-toiminto, joten voit asettaa kuoren pieneksi jalustaksi. Tämän toiminnon avulla sinulla on vapaat kädet muihin asioihin katsoessasi videoita.