Avoin osto 60 päivän ajan

Avoin osto 60 päivän ajan

Asiakaspalvelu

Turvapeitteet

69 Edullisia ostoksia

Osta Cozy & halpa tuttipeitto netistä

Kaikki mikä on pehmeää, pehmoista ja mieluiten vähän lämmittävää on pian lapsen parasta ystävää ensimmäisten vuosien aikana. Täällä Fyndiqissa olemme siksi tehneet sen helpoksi ja koonneet kaikki pehmoiset ja lämmittävät tuttihuovat yhteen paikkaan. Valitse ja tuhoa halpoja roikkuvia kaneja, kilpikonnia ja muita fantastisia eläimiä, joita lapsi voi halata ja purra. Täällä Fyndiqissa saamme uusia tuotteita joka päivä, joten jos sinulta puuttuu jotain, pidä silmäsi auki, niin ehkä meillä on se valikoimassamme huomenna.

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Katkelma voi todellakin olla lapsen paras ystävä, joten ehkä sinun pitäisi ostaa kaksi, jos toinen katoaä Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Yksi, kaksi tai useampi tutti

Tuttipeitoissa ja roikkuvilla pehmopeitoissa on niin upeaa, että voit helposti rakentaa koko perheen erilaisilla peitoilla. Niistä tulee kuin täytettyjä eläimiä, ja meillä voi olla niin monta lemmikkiä kuin haluamme. Lapsella on usein suosikki, josta on vaikea irrottautua, mutta varmasti on mukavaa, jos lapsen suosikkisöpöllä on muita söpöjä ystäviä? Teddykompanietin tuttihuovat on testattu ja täyttävät vaatimukset olla lapsiturvallisia ja niissä on CE-merkintä kaikissa heidän tuotteissaan.