Asiakaspalvelu

Tarrat

8 187 edullisia ostoksia


Suodata

Osta halpoja tarroja verkosta

Kirjojen, kynien, matkapuhelimien, laukkujen tai minkä tahansa mieleenpainuvan koristelu tarroilla on sekä tapa pitää kirjaa tavaroistasi, että myös lisätä persoonallisuutta ja nostaa muuten vähän tylsää asiaa. Täällä Fyndiqissa meillä on fantastinen valikoima Star Wars -tarroja, Hello Kitty -tarroja, aakkostarroja, pakkastarroja ja paljon muita kivoja tarroja, joissa on sekä hymiöitä että muita persoonallisuutta lisääviä symboleita.

Vinkkejä onnistuneeseen osta

Koulukirjojen tai lahjojen koristelu tarroilla menee aina kotiin, mutta älä unohda ostaa jotain ylimääräistä, sillä sitä usein tarvitaan! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Frost tai Star Wars -tarrä

Oikeiden tarrojen valitseminen saattaa tuntua ensi silmäyksellä yksinkertaiselta. Mutta on tärkeää valita oikea symboli oikealle vempaimelle. Ehkä on myös parasta, jos olet perhe, ostaa nippu tarroja täyttämään kaikki tarpeet ja vempaimet? 3D-tarrat mahtuvat hienosti koristeeksi puhelimeen ja Nalle Puh tukee ja rohkaisee koulukirjaa. Kyllä, tarrojen sijoittamisessa ei ole oikeaa tai väärää, joten puhkaise ja aja - voit aina irrottaa tarran, jos väsyt.