Tatuoinnit

635 Edullisia ostoksia

Värikäs valikoima lasten tatuointeja

Ilmaisu, että täytyy olla mukava kärsiäksesi neulasta, ei päde lasten tatuoinneissa. Täällä on vain iloa ja hauskuutta, ja ainoana pienenä vaikeutena on valita oikea kuvio, jolla haluat koristella käsivartesi tai kätesi. Täällä Fyndiqissa olemme keränneet halpoja tatuointeja lapsille - kaikkea Spider-Man-tatuoinnista, Frozen Frost -tatuoinnista ja dinosaurusaiheilla hieromisesta kukkiin. Koska koskaan ei tiedä, milloin se voi olla tatuointihetki, voi olla hauskaa olla kotona valmiustilassa, joten osta pari, jotta saat tukea, jos lapselle tulee verenvuotohammas.

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Kumien kanssa ei tarvitse ajatella paljon muuta kuin unohtaa suojapaperin poistaminen. Tatuoinnin kiinnittäminen on muuten vaikeaa! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi. Huomaa kuitenkin, että sinetöity tavara ei sisälly Fyndiqin peruuttamisoikeuteen, jos sinetti on rikki.

Kova tatuoinnilla

Väri ja muoto ovat hauskoja, erityisesti pienille. Ja tatuointi antaa sekä upean muodon että paljon väriä - suoraan vartalolle. Kun lapsi väsyy, hankaa se pois tai odota sitä. Arkilla on paljon erilaisia ​​aiheita, jotka voit sitten leikata ja sommitella yhteen haluamallasi tavalla. Toisin sanoen luot oman tatuointisi, jonka voit sitten esitellä.