Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Robotti-imurit

130 Edullisia ostoksia

Osta verkossa robotti, joka puhdistaa puolestasi

Siivoaminen on todella välttämätön paha, jota monet todennäköisesti haluaisivat välttää. Sillä kukapa ei mieluummin viettäisi aikaa ystävien kanssa kuin seistä ja imuroi esimerkiksi lauantai-iltapäivänä? Onneksi nyt on robottipölynimuri, joka osaa tehdä työn puolestasi ja joka myös huolehtii itsestään. Me Fyndiqilla olemme itse asiassa koonneet tänne suuren valikoiman halpoja robotti-imureita sellaisilta brändeiltä kuin Cleanmate ja Vileda. Joten nyt kaikkien siivousvihaajien ei tarvitse seisoa ja imuroida tuntikausia! Kiire tinkimään jo tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Muista, että robottipölynimuri tarvitsee vapaita pintoja liikkuakseen. Jos jokin jää tielle, se voi estää pölynimurin tekemästä työtään hyvällä tavalla! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Vuoden joululahja 2015

Robottipölynimuri valittiin vuoden joululahjaksi 2015 ja siitä lähtien näiden älykkäiden pölynimurien kysyntä on ollut suurta. Eikä ole outoa, kun ottaa huomioon, että saat sähköisen kodinhoitajan, joka hoitaa siivouksen puolestasi - ja kuka ei sellaista haluaisi? Täydellinen niille, joilla ei ole, ei halua tai on varaa käyttää rahaa siivousapuun! Täällä olevat robotti-imurit voidaan asettaa ajastimella ja siten päättää milloin imurointi suoritetaan. Tämä tarkoittaa, että voit olla poissa koko päivän ja odottaa pölynimurin tekevän työn kotona!