Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Maksa nopeasti ja helposti MobilePay

Pöytätuulettimet

49 Edullisia ostoksia

Täältä löydät laajan valikoiman halpoja pöytäfaneja, jotka ovat useita kokoja ja malleja. Pöytäfani on upeasti jäähdyttävä kuuma kesäpäivät ja sopii täydellisesti kaikkiin huoneisiin. Meillä on pöytäfaneja, joilla on jalustan pöytäfaneja ilman lehtiä ja ilman USB: tä tai ilman. Meillä on myös vähän hiljaisempia faneja, jotka sopivat täydellisesti makuuhuoneeseen. Löydä sinulle parhaiten sopiva malli ja osta uusi pöytäfani tänään!


Löydä edullisia pöytätuulettimet verkosta täältä Fyndiqista

Pöytätuuletin sopii yhtä hyvin kotiin kuin toimistoon. Täältä löydät valikoimastamme paljon pöytätuulettimet eri malleissa. Useita niistä voidaan säätää eri nopeuksille ja niillä on se älykäs vaikutus, että ne molemmat liikkuvat edestakaisin ja niitä voidaan suunnata ja kallistaa. Luokasta löydät kuparinväriset tuulettimet ja klassiset valkoiset tai mustat variantit. Valitse tuotemerkeistä, kuten Nordic Home Culture, Air Monster, Bestron ja monet muut. Meillä on myös pöytätuulettimet useissa eri väreissä metallista ja mustasta värikkäämpiin väreihin, kuten pinkki ja vihreä. Tervetuloa löytämään pöytätuulettimen verkosta tänään!

Hiljaiset pöytätuulettimet

Joissakin huoneissa voi olla erityisen tärkeää, että tuuletin on hiljainen, esimerkiksi makuuhuoneessa tai työhuoneessa. Siksi meillä on hiljaisia ​​pöytätuulettimet useissa eri malleissa ja koossa. Tuulettimet pitävät huoneen viileänä ja mukavana ja samalla täysin hiljaisena, jotta voit keskittyä muihin asioihin! Teille, jotka etsivät muunlaisia ​​tuotteita sisäilmastointiin, löydät meiltä esimerkiksi ilmankostuttimen ja ilmanjäähdyttimen.

Pöytätuulettimet USB-liitännöillä

Pöytätuulettimemme ovat yksinkertaisia ​​ja helppoja siirtää ja helpottamaan sitä vieläkin, löydät myös USB-liitännöillä varustetut pöytätuulettimet. Se ei voisi olla parempi. Katso kaikki USB:llä varustetut pöytätuulettimet tältä sivulta

Lisätietoja pöytätuulettimen ostosta

Haluatko tietää lisää tietystä pöytätuulettimestä Napsauta sitten tätä ja lue valmistajalta saatavilla olevat tiedot. Se voi ratkaista monia kysymyksiä! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua tapauksesi kanssa

Pöytätuuletin lisää viileyttä ja raitista ilmaa tarvittaessa

Pöydän hyvä puoli fanit on, että voit periaatteessa asettaa ne mille tahansa pöydän pinnalle. Siellä missä ne ovat, ne tuovat sitten viileää tuulta ja ilmankiertoa huoneeseen. Toimistossa tämä voi olla optimaalinen keskikesän keskellä. Myös kotona pöytätuuletin on todellinen pelastaja hädän hetkellä, kun sisällä on kuuma ja tukkoinen. Löydä sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopiva pöytätuuletin verkosta täältä meidän Fyndiqista. Se toimitetaan nopeasti ja halvalla toimituksella.