Asiakaspalvelu
AloitussivuKampanjat
Black Week & Black Friday 2023: Asusteet

Avaimenperät Asusteet - Black Week & Black Friday

Black Fridayna esittelemme valikoiman asusteita jokaiseen makuun. Käsin valittujen tarjoustemme joukosta löydät asusteet, jotka täydentävät jokaista tyyliä. Ehkä on aika uudelle lompakolle, tyylikkäälle rannekorulle tai muodikkaille aurinkolaseille?

Etsi asusteita hinnan mukaan

Suosittua asiakkaidemme keskuudessa

Tutustu valikoimaamme

Edulliset muotiasusteet Black Week

Päivitä tyylisi Fyndiqin parhailla tarjouksilla!

Kun Black Friday ja Black Week lähestyvät, on aika shoppailla trendikkäitä ja fiksuja muotiasusteita lyömättömin hinnoin. Tietoiselle muotishoppailijalle, joka tietää pienten yksityiskohtien tekevän koko asun, tarjoamme uskomattomia hintoja kauden kuumimpiin lisävarusteisiin.

Korttikotelot Black Friday

Hoikka, ajaton muotoilu yhdistettynä käytännölliseen toiminnallisuuteen. Suojaa arvokkaita korttejasi kulumiselta valikoidulla korttikotelovalikoimallamme, täydellinen urbaanille trendsetterille.

Kengännauhat Black Week

Olipa kyseessä sitten tennareidesi päivittäminen tai yksilöllisen kosketuksen antaminen pukukengillesi, laajassa valikoimassamme kengännauhoja kaikissa väreissä ja tyyleissä on jotain jokaiseen makuun.

Korvakorut Black Friday

Anna jokaiselle asulle tyylikäs kosketus korvakuorivalikoimallamme. Diskreeteistä napista silmiinpistäviin roikkuviiin tyyleihin, meillä on jotain joka tilanteeseen.

Avainrenkaat Black Week

Muunna avaimesi tylsistä trendikkäiksi upeilla avainrenkaillamme, täydellinen henkilökohtaisen kosketuksen lisäämiseen.

Laukut ja Reput Black Friday

Olitpa sitten etsimässä chic-kassia, toiminnallista reppua, tyylikästä käsilaukkua tai viikonloppulaukkua seuraavaan seikkailuusi, Fyndiqilla on oikea valinta sinulle. Löydä uskomattomat tarjouksemme ja löydä uusi suosikkilaukkusi.

Rannekkeet Black Week

Nosta asustepeliäsi rannekevalikoimallamme. Erilaisista materiaaleista ja ainutlaatuisista suunnittelijoista voit olla varma, että löydät täydellisen lisän täydentämään ulkonäköäsi.

Sukella Black Week -valikoimaamme muotiasusteissa, ja älä missaa tilaisuutta täydentää vaatekaappiasi tyylikkäillä asusteilla uskomattomiin hintoihin.