Asiakaspalvelu

Yleiskäyttöohjaimet

18 360 edullisia ostoksia


Suodata

Helpota elämää halvalla yleiskaukosäätimellä

Yleiskaukosäätimen hankkimiseen on monia syitä, joista tärkein on, että säädin tekee elämästä niin paljon helpompaa! Tämän avulla voit ohjata kaikkea televisiostasi muihin kodinkoneisiin yhdellä säätimellä - älykäs eikö? Siksi olemme koonneet laajan valikoiman yleiskaukosäätimiä useilta eri merkeiltä, ​​jotta voit tehdä ostoksia verkossa täällä meidän kanssamme - ja kukapa ei haluaisi halpaa yleiskaukosäädintä? Tervetuloa ostoksille tänään!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Yleiskaukosäätimellä voi ohjata monia asioita kotona, mutta kaukosäätimen valitsemastasi merkistä riippuen sen ohjaustoiminto voi vaihdella - joten lue aina tuotekuvaus ennen ostamista! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Yleiskaukosäädin ohjaa televisiota

Monet tänne meille keräämistämme yleiskaukosäätimistä voivat ohjata useita laitteita samanaikaisesti ja olemme keränneet paljon kaukosäätimiä, joista valita. Entä Philips Universal Remote 4:1 Srp4004, jossa on SimpleSetup ja suuret painikkeet käytön helpottamiseksi? Tai voit valita Logitech Harmony Companionin, jonka avulla voit ohjata televisiota sekä valaistusta, lukkoja, kaihtimia ja lämpötilaa suoraan kaukosäätimellä - tai matkapuhelimesi sovelluksesta, johon voit myös liittää ohjaimen! Tutustu yleiskäyttöisten säätimien valikoimaan ja löydä itsellesi ja kotiisi parhaiten sopiva!