Asiakaspalvelu

Seinäpidikkeet

709 Edullisia ostoksia

Suodata

Osta seinäteline televisioon verkosta

Useimmat ihmiset ajattelevat, että olohuone ei tunnu täydelliseltä, jos siinä ei ole televisiota. Useiden vuosien ajan televisio on ollut tärkein viihde tässä huoneessa. Jokainen, joka ei halua ostaa TV-tasoa, mutta haluaa asettaa television kauniisti seinälle, tarvitsee televisioon seinätelineen. Fyndiqin kanssa olemme keränneet halpoja seinätelineitä televisioihin ja erikokoisiin televisioihin sopivat eri mallit. Tervetuloa tinkimään kanssamme

Vinkkejä onnistuneeseen ostoon

Muista, että sinun on ruuvattava seinäteline seinään, joka kestää melko raskaan television. Joten se ei saa olla kovin ohut ja hauras seinä, johon kiinnität. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Suuntaa haluamallasi tavalla

Monet tältä sivulta löytyvät television seinätelineet ovat staattisia ja kiinnittävät television seinään. Mutta on myös paljon erilaisia ​​kiinnikkeitä, jotka ovat liikuteltavia ja joiden avulla voit kääntää television haluamallasi tavalla. Tällainen teline sopii erinomaisesti niille, joilla on TV keittiössä ja jotka haluavat pystyä kääntämään sen kulmaan sen mukaan, valmistatko ruokaa vai istutko syömässä. Mutta tietysti liikkuva teline voi olla hyvä monissa muissa tilanteissa!