Asiakaspalvelu

MacBook

293 Edullisia ostoksia

Älä koskaan anna akun tyhjentyä

Apple Macbookit ovat erittäin suosittuja, ja monet rakastavat niitä niiden korkean suorituskyvyn, sujuvan käyttöjärjestelmän ja tyylikkään muotoilun vuoksi. Lisäksi Macbookissa on todella pitkä akunkesto, josta kaikki kannettavan tietokoneen omaavat pitävät - mutta saatat silti tarvita ylimääräisen Macbook-laturia mukanasi siltä varalta, että akku loppuu. Me Fyndiqilla olemme koonneet laajan valikoiman edullisia latureita Macbookille, jotta vältyt pelolta, kun akkusymboli muuttuu punaiseksi!

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

On tärkeää, että varmistat, että ostamasi laturi tämä vastaa mitä tarvitset Macbookiisi, joten muista tarkistaa vielä kerran, että kaikki on oikein ennen tilaamista. Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Auton lataaminen autolaturilla

Joskus istut autossa hyvin pitkään, ja sitten saattaa olla, että tietokoneen akku alkaa loppua. Mutta jos sinulla on sitten Mac-laturi, jonka voit liittää autoon, automatka ei jää ilman kaikkia tietokoneen etuja. On tärkeää, että laturiisi on oikea sovitin, ja täältä Fyndiqista löydät monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Riippumatta siitä, tarvitsetko Macbook Air- tai Pro-laturia, löydät sen halvalla täältä, mikä on hyvä, jos nykyinen laturisi voi olla rikki tai jos haluat ylimääräisen töihin!