Asiakaspalvelu

Verkkokortti

820 edullisia ostoksia


Suodata

Osta verkkokortteja edullisesti netistä Fyndiqista

Toimiiko tietokone väärin ja kieltäytyy muodostamasta yhteyttä? Silloin ongelma voi olla niin yksinkertainen, että tietokone tarvitsee uuden verkkokortin. Täällä tässä kategoriassa, juuri tästä syystä halpoja verkkokortteja on saatavilla suuria määriä - ja me Fyndiqillä olemme keränneet verkkokortteja sekä Asusilta että TP-linkiltä ja monelta muulta - joten katso valikoimaa ja löydä kortti, joka sopii tietokoneellesi. Tervetuloa ostoksille tänään

Vinkkejä onnistuneeseen ostokseen

Voi olla vaikea tietää mikä verkkokortti valita, ja siksi haluamme neuvoa, että luet aina tuotteen kuvauksen ennen kuin laitat kortin ostoskoriin - Näin varmistat, että saat oikean kortin kotiin! Jos sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai haluat valittaa ostoksestasi, ota yhteyttä Fyndiqin asiakaspalveluun, niin autamme sinua asiassasi.

Verkkokortit langattomana vai USB-sovittimenä

Valittavana on monia verkkokortteja, ja olemme koonneet tähän sekä langattomat että USB-sovittimet, joista voit valita. Entä kiva Asus USB-N53 kahdella taajuuskaistalla ja säädettävällä kaapelillä Tai ehkä pidät langattomista ratkaisuistä Siellä on myös lähempi tarkastelu, kuten TP-linkin langaton Nano USB Adapter, joka mahdollistaa sekä kannettavan että pöytätietokoneen yhdistämisen langattomaan verkkoon. Tutustu valikoimaan ja lue tuotekuvaukset löytääksesi sinulle ja tietokoneellesi parhaiten sopivan kortin!