Varaosat

250 Edullisia ostoksia

Reservdelar Gaming

Meillä Fyndiqista löydät kaikki varaosat, joita voit kuvitella tarvitsevasi peliasetuksiin. Meiltä löydät kaiken korjaussarjoista näytönsuojaimiin ja muihin tarvikkeisiin. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä löytääksesi tarvitsemasi osat, on selata valtavaa valikoimaamme. Fyndiqillä on aina erittäin alhainen ja hyvä hinta. Laajan pelivaraosien valikoimamme ansiosta voimme melkein taata, että löydät etsimäsi. Jos aiot ostaa useita osia samanaikaisesti, voit yrittää löytää sarjan, joka sisältää tarvitsemasi, niin saat osat hieman halvemmalla kuin jos olisit ostanut kaiken erikseen.

Reparationssatser

Jos etsivät korjaussarjaa ohjaimellesi tai konsolillesi. Meillä on laaja valikoima, joka sisältää todennäköisesti tarvitsemasi osat. Korjaussarjassa sen mukana ei usein tule pelkästään varaosia pelaamiseen, vaan mukana tulee yleensä myös mahdollisesti tarvittavat työkalut. Nämä työkalut voivat sisältää mitä tahansa erityisesti suunnitelluista ruuvimeisselistä työkaluihin muovisten kuorien ja kansien rikkomiseen. Jos sinun on korjattava ohjain tai konsoli, on erittäin suositeltavaa ostaa korjaussarja. Koska sarja sisältää oikeat työkalut, ohjaimen tai konsolin vahingossa tuhoamisen on oltava mahdollisimman pieni. Mahdollisuus ei ole vieläkään nolla, joten ole varovainen, mutta oikea työkalu oikeaan tarkoitukseen auttaa pitkälle varmistamaan, että se ei rikkoudu.

Muut varaosat

Meillä on myös laaja valikoima erilaisia ​​varaosia, jotka eivät kuulu korjaussarjoihin. Valikoimastamme löytyy muun muassa latausliitäntöjä, akkukansia, virtalähteitä, akkuja, painikesarjoja säätimille, joustokaapeleita, tärinämoottoreita, säätimien suojuksia ja paljon muuta. Kaikki nämä varaosat ovat erittäin edullisia. Muista, että jotkin osat vaativat juottamista, joten muista ensin oppia juottamaan. Vaihtoehtoisesti voit pyytää juottajaa auttamaan sinua.

Lisävarusteet

Fyndiqillä on myös laaja valikoima lisävarusteita ja lisäosia erilaisiin konsoleihin. Esimerkkejä ovat näytönsuojat, microSD-kortit, kynät, USB-käsijarrut, ohjaussauvojen silikoniosat, ohjaimien laturit ja paljon muuta. Nämä lisävarusteet ovat vempaimia, jotka on suunniteltu parantamaan tai laajentamaan pelikokemusta. Varaosat sen sijaan ovat olemassa, jotta konsolin ja ohjaimen perustoiminnot toimivat kunnolla.