Asiakaspalvelu

Sukellus & Snorklaus

478 Edullisia ostoksia

Suodata

Niille, jotka pitävät sukelluksesta ja snorklauksesta

Jos pidät snorklauksesta ja sukelluksesta, olet tullut oikeaan paikkaan. Laajasta valikoimastamme löydät snorkkeleita, kyklooppeja, jousikoukkuja, venttiilejä ja muita sukellustarvikkeita edulliseen hintaan. Riippumatta siitä, oletko aloittelija, ammattilainen, lapsi tai aikuinen, meillä on kaikki mitä tarvitset snorklaamiseen.

Cyklop joka peittää koko kasvot

Fyndiqissa meillä on paljon erilaisia ​​snorklausnaamioita. Snorkkelimaski on kuin isompi kyklooppi, naamio peittää molemmat silmät, nenän ja suun. Hengität maskiin sisäänrakennetun snorkkelin kautta. Naamio on täydellinen niille, joille on epämukavaa pitää snorkkeli suussa. Näillä naamioilla voi hengittää normaalisti, naamareissa on järjestelmä, joka kierrättää ilmaa niin, ettei maskiin muodostu sumua. Nämä naamiot sopivat sekä lapsille että aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita veden alla olevasta maailmasta. Meillä teet ostoksia edullisin hinnoin, ja meillä on myös ilmainen toimitus ja nopeat toimitukset.

Snorklausta ja kyklooppeja lapsille

Jos haluat tehdä lasten kanssa jotain hauskaa, hyödynnä tilaisuus snorklata yhdessä. Lapset tarvitsevat pienempiä kyklooppeja, jotta vesi ei pääse valumaan sisään sivuilta. Löydät lasten kyklooppejamme useita eri malleja ja kokoja. Sama pätee snorkkeliin, lapset tarvitsevat pienemmän snorkkelin, jota he voivat pitää mukavasti suussaan. Valikoimastamme löytyy paljon sarjoja, joihin kuuluu sekä snorkkeli että kyklooppi. Täällä lapsesi voi valita kykloopin suosikkivärillään. Jos sinulla on useita lapsia, on järkevää ostaa kaksi eri väriä, niin lasten on helpompi seurata niitä. Jos lastesi on vaikea käsitellä snorkkeleita ja kyklooppeja, koko kasvot peittävät kyklooppimme voivat olla hyvä vaihtoehto. Lisähauskoja vedenalaisia ​​kokemuksia varten meillä on kyklooppeja, joissa on gopro-kiinnitys, joten voit tallentaa sukelluskokemuksesi.

Osat sukellusvarusteihisi

Putkien kanssa sukeltaville tarjoamme osia sukellusvarusteihisi. Meiltä voit ostaa sekä vedenpitäviä pusseja että kaasuventtiilejä. Osamme on mukautettu kestämään käyttöä suolaisessa vedessä. Täällä voit myös etsiä snorkkeleita ja sukellusveitsiä. Valikoimastamme löydät tuotteita edulliseen hintaan.